Dick ten Broeke bakt voor Staf- en Mijterfestival

1 oktober 2018

In Lochem vindt op zaterdag 17 en zondag 18 november de dertiende editie van het Staf en Mijterfestival plaats. Aan het einde van de zaterdagmiddag, om 16.45 uur, komen de Sint en zijn Pieten aan. Een gezellige intocht met lampionnen naar de binnenstad volgt, met een uitgebreid programma. Hofleverancier Bakkerij Dick ten Boeke bakt speciale minispeculaasjes voor het Staf- en Mijterfestival.

"Ik ben benaderd door de organisatie of ik iets kon betekenen voor de stichting", vertelt Dick ten Broeke. "Wij dragen het Staf- en Mijterfestival in Lochem een warm hart toe en hebben daarom besloten om speciale minispeculaasjes te bakken".  Tetske Rouweler van de organisatie is blij met de bijdrage van de bakker. Het is ieder jaar een tijdrovende klus voor de twee jaar oude stichting om de financiële middelen bij elkaar te krijgen. Naast sponsoring in (financiële) middelen zoekt de organisatie ook naar bijzondere samenwerkingen met lokale ondernemers en verenigingen en kwamen zo bij de bakker terecht.

De speciale minispeculaasjes van Dick ten Broeke zijn verpakt in een zakje van de bakkerij met een sticker van het Sinterklaasfestival. De speculaasjes zijn per 200 gram verpakt en kosten € 2,50. Daarvan gaat € 0,50 naar Stichting Staf- en Mijterweekend. Klanten kunnen de minispeculaasjes kopen bij Bakkerij Dick ten Broeke en Plus Cornelis in Lochem. "Wij verkopen al enkele maanden bij ons in de winkel producten van Bakkerij Dick ten Broeke. Daar zijn we heel erg blij mee. Wij werken dan ook graag mee aan deze actie", vertelt de supermarkteigenaar Joop Cornelis.

Meer informatie over het evenement vind je op www.sinterklaaslochem.nl.

 

Altijd op de hoogte blijven?