Dewanand Mahadew is nieuwe CCO Integrated Bakery

8 november 2018

Dewanand Mahadew is sinds 1 oktober in dienst als Chief Commercial Officer (CCO) bij Integrated Bakery. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Integrated Bakery.

Mahadew heeft veel ervaring in (internationaal) business development, contracting en B2B marketing en heeft wereldwijd een groot netwerk dat interessant is voor Integrated Bakery. Daarnaast is hij bekend met modellen om via feasibility studies en ketenbenadering, projecten te ontwikkelen.

“De afgelopen maanden is Dewanand betrokken geweest bij de strategische keuzes die wij hebben gemaakt en bleek een zeer welkome aanvulling in het commerciële ‘vacuüm’ dat opgevuld diende te worden”, aldus Frans van der Schoot, CEO van Integrated Bakery. “In aanvulling op onze traditionele consulting en engineering services gaat Integrated Bakery zich meer en meer richten op het contracteren en turn-key uitvoeren van semi industriële en industriële projecten met een specifieke focus op de West Europese markt (NL, DE, FR, UK en BE) alsmede het Midden Oosten en Azië. Met zijn kennis en ervaring hebben wij er alle vertrouwen in dat hij in staat is om deze nationale en internationale groeiambities, samen met het commerciële team, verder vorm te geven en uit te rollen”.

Altijd op de hoogte blijven?