Dero Foods voegt bagels toe aan assortiment

Bagel Cheese

Dero Foods neemt bagels op in het assortiment. De bagels zijn verkrijgbaar in drie smaken: naturel, sesam, en cheese & jalapeño. Er zijn twee formaten. Naast de 'gewone' bagel heeft Dero Foods ook mini-bagels in het assortiment. Het bedrijf toonde de bagels al op de Horecava en Gastvrij Rotterdam.

De bagels worden gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Ze bevatten minder dan 3% vet en zijn een bron van vezels, een gezonde keuze. Onze bagels worden gemaakt volgens de California Method. Ze worden hierbij op natuurlijke wijze gefermenteerd door ze gedurende 24 uur langzaam te laten rijzen. Vervolgens worden de bagels gestoomd. Het stomen voorkomt de inconsistenties van gekookte bagels en het toevoegen van suiker is op deze manier niet nodig.

 
Lees ook
EU eist terughaalacties van voedingsmiddelen met ethyleenoxide

EU eist terughaalacties van voedingsmiddelen met ethyleenoxide

Na onder andere druk van voedselwaakhond foodwatch, gaat de Europese Commissie een grote terughaalactie uitvoeren van producten met het levensmiddelenadditief E410 (johannesbroodpitmeel), die (mogelijk) verontreinigd zijn met ethyleenoxide.

Bagels & Beans presenteert de bagel-app

Bagels & Beans presenteert de bagel-app

Bagels & Beans heeft iets nieuws, de bagel-app. Met de app kunnen klanten hartjes sparen voor 'leuke en lekkere verrassingen'. Ook kunnen gebruikers rechtstreeks afrekenen met de app en ontvangen ze speciale persoonlijke aanbiedingen. De app helpt klanten om hun bagelliefde te delen met mensen die belangrijk voor ze zijn. "En daarom noemen we het...

Meneba introduceert nieuwe meergranensoort Sézame

Meneba introduceert nieuwe meergranensoort Sézame

Tijdens BakkersVak introduceert Meneba een nieuwe meergranensoort: Sézame. Sesamzaad is één van de oudste en bekendste zaden ter wereld. Sesamzaad geeft het unieke karakter en de lekkere smaak aan Sézame. Dit smaakvolle brood is een licht meergranenbrood waarbij sesamzaad rijk aan eiwitten en meervoudige vetzuren is. De onderscheidende smaak komt het...