Derde 'Kom voor de Bakker' evenement in teken van Kerst

VOORTHUIZEN - Dit jaar organiseert Veenhuizen Groep alweer voor de derde keer het 'Kom voor de Bakker' evenement, speciaal voor wakkere bakkers en andere food-professionals.  Dinsdag 24 mei zullen ovenproducenten, bakkerijprofessionals, meelleveranciers en diverse andere dienstverleners  zich presenteren in de keukens van Veenhuizen, met als doel: elkaar ontmoeten, inspireren, informeren en ideeën uitwisselen, alles met als thema Kerst 2016.

Seminars en workshops

Naast Wietse Schiere-Meester Boulanger (Koopmans Meel), die deze dag behalve zijn succesrecepten het geheim prijs geeft van de perfecte oliebol, zijn er diverse seminars en workshops met o.a. Droes Prinsen, mede-oprichter van La Place, Beekwilder (o.a. etaleren), patisserie, bakken, recepten en marketing. De dag begint met een echte Kerstlunch en wordt afgesloten met een Kerstborrel en Nieuwjaarstoast. Tijdens de drukbezochte Bakkersvak in Rosmalen hebben zich al ruim 200 enthousiaste bakkers opgegeven voor dit evenement. Aanmelden voor 'Kom voor de Bakker 2016' kan op www.komvoordebakker.nl

Lees ook
Bakkers in de media - week 19

Bakkers in de media - week 19

Zorgen om graan, de liefde voor het bakkersvak en paniek over lokale lekkernij het appelsleetje. Wat verscheen er afgelopen week in de media over bakkersbranche?

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) voor mkb-ondernemers die geen wettelijke plicht hebben tot energiebesparing maar er wel mee aan de slag willen. Met deze subsidie kunnen ze een adviseur in huren voor advies en ondersteuning bij de uitvoering van maatregelen.

Bakkers in de media – week 18

Bakkers in de media – week 18

De meesterexamens, tekort aan personeel en kleinere porties en ander deeg vanwege hoge prijzen. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?