Derde 'Kom voor de Bakker' evenement in teken van Kerst

VOORTHUIZEN - Dit jaar organiseert Veenhuizen Groep alweer voor de derde keer het 'Kom voor de Bakker' evenement, speciaal voor wakkere bakkers en andere food-professionals.  Dinsdag 24 mei zullen ovenproducenten, bakkerijprofessionals, meelleveranciers en diverse andere dienstverleners  zich presenteren in de keukens van Veenhuizen, met als doel: elkaar ontmoeten, inspireren, informeren en ideeën uitwisselen, alles met als thema Kerst 2016.

Seminars en workshops

Naast Wietse Schiere-Meester Boulanger (Koopmans Meel), die deze dag behalve zijn succesrecepten het geheim prijs geeft van de perfecte oliebol, zijn er diverse seminars en workshops met o.a. Droes Prinsen, mede-oprichter van La Place, Beekwilder (o.a. etaleren), patisserie, bakken, recepten en marketing. De dag begint met een echte Kerstlunch en wordt afgesloten met een Kerstborrel en Nieuwjaarstoast. Tijdens de drukbezochte Bakkersvak in Rosmalen hebben zich al ruim 200 enthousiaste bakkers opgegeven voor dit evenement. Aanmelden voor 'Kom voor de Bakker 2016' kan op www.komvoordebakker.nl

Lees ook
'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het laatste deel met de EverBake...

Kansen door corona

Kansen door corona

Kansen door corona is een tegendraads boek dat de positieve effecten van de coronacrisis behandelt. Met dit boek brengen Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer hulde aan de creativiteit die de coronacrisis aangewakkerd heeft.

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het tweede deel met Divardy.