VOORTHUIZEN - Dit jaar organiseert Veenhuizen Groep alweer voor de derde keer het 'Kom voor de Bakker' evenement, speciaal voor wakkere bakkers en andere food-professionals. Dinsdag 24 mei zullen ovenproducenten, bakkerijprofessionals, meelleveranciers en diverse andere dienstverleners zich presenteren in de keukens van Veenhuizen, met als doel: elkaar ontmoeten, inspireren, informeren en ideeën uitwisselen, alles met als thema Kerst 2016.
Seminars en workshops
Naast Wietse Schiere-Meester Boulanger (Koopmans Meel), die deze dag behalve zijn succesrecepten het geheim prijs geeft van de perfecte oliebol, zijn er diverse seminars en workshops met o.a. Droes Prinsen, mede-oprichter van La Place, Beekwilder (o.a. etaleren), patisserie, bakken, recepten en marketing. De dag begint met een echte Kerstlunch en wordt afgesloten met een Kerstborrel en Nieuwjaarstoast. Tijdens de drukbezochte Bakkersvak in Rosmalen hebben zich al ruim 200 enthousiaste bakkers opgegeven voor dit evenement. Aanmelden voor 'Kom voor de Bakker 2016' kan op www.komvoordebakker.nl