Demonstratie met Créateurs de Desserts

29 september 2019

Op dinsdag 22 oktober geeft VABA St-Aubertuscentrum een exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts in het Belgische Brugge.

Sammy Bossu, Niek Bossaert en Tanguy Coelis zullen die dag verschillende demo’s laten zien in Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge. De demonstratie ‘Toegankelijk en rationeel gebak’ wordt afgesloten met een Meet & Greet in Bistro Ter Groene Poorte.

Createur de desserts

Créateurs de desserts is een vakvereniging van zelfstandige, gemotiveerde ambachtslui die hun beroep op een originele, creatieve  manier willen promoten. Ze willen de kennis, technieken en toepassingen verspreiden, uitwisselen en ter beschikking stellen van iedereen die hetzelfde nastreeft: gedrevenheid en creativiteit. Hun grootste doel is grootste doel het promoten van het beroep van ambachtelijke brood- en banketbakker. De groepering heeft veertien leden, onder wie ook Robèrt van Beckhoven.

Voor meer informatie over de demonstratie in Brugge kan contact worden opgenomen met Hans D’heer, 050 40 30 20 - 0499 33 93 33 - hans.dheer@tergroenepoorte.be

Createur de desserts

Altijd op de hoogte blijven?