Délifrance opent eerste pilot store

27 oktober 2015

RIDDERKERK - Délifrance Nederland heeft een restaurant en corner in nieuwe stijl geopend, aan de rijksweg A13. De vestiging dient al pilot voor toekomstig te openen locaties in niet alleen Nederland, maar heel Europa, stelt franchisenemer Jan van der Heijden. “Daarnaast is het een voorbeeld voor de huidige Délifrance restaurants en corners, welke bij een succesvol verloop worden verbouwd.”

Franse sferen

In de nieuwe vestiging komen de Franse sferen terug. “Een eyecatcher is de wall-of-crumb: een kijkje in de binnenkant van een pas gebakken brood, de kernidentiteit van Délifrance”, vertelt Van der Heijden. De open keuken geeft de gasten een kijkje in de bereiding van hun maaltijd.

'Grab & Go'

Délifrance staat onder andere bekend om de vers belegde baquettes. “In het nieuwe concept ligt de focus niet alleen op de lunch, maar kunnen gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van Franse klassiekers.” Met de toevoeging van ‘Grab & Go’ corner speelt het bedrijf in op de behoefte van de snelle passant. “Anders dan gewend, liggen de broodjes hier al vers en voorbelegd in de koeling klaar”, stelt Van der Heijden.

Altijd op de hoogte blijven?