Deelnemers Heel Holland Bakt nog een keer bekend

23 augustus 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: MAX/Roland J. Reinders

In het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt keren oud-deelnemers terug naar de tent. Omroep Max maakt vandaag bekend  welke bakkers deelnemen aan de speciale editie van het populaire bakprogramma. 

Het nieuwe seizoen wordt volgens Omroep Max heel speciaal. Zeven bakkers keren terug onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer. Dit zijn: Narcis (seizoen 1), Jacques (seizoen 2), Filiz (seizoen 3) Hidde en Manuela (beide uit seizoen 4), Gwenn (seizoen 5) en tot slot Cas (seizoen 6). De presentatie is zoals altijd in handen van André van Duin. Meester patissier en boulanger Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden nemen weer plaats in de jury. 

Het nieuwe seizoen start 5 september om 20.30 bij Omroep Max op NPO 1. De opdrachten in Heel Holland Bakt Nog een keer zijn geïnspireerd op de opdrachten uit eerdere seizoenen. In de eerste aflevering gaan de deelnemers allereerst aan de slag met een speciale appeltaart als signatuuropdracht. Daarna volgt de technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt. En tot slot maken ze een krokant spektakelstuk.

Omroep MAX maakte de deelnemers bekend met een speciale trailer. Bekijk deze hieronder:

Altijd op de hoogte blijven?