Deelnemers Heel Holland Bakt nog een keer bekend

Heel Holland Bakt deelnemers 2021_foto Omroep Max/Roland J Reinders

Foto: MAX/Roland J. Reinders

In het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt keren oud-deelnemers terug naar de tent. Omroep Max maakt vandaag bekend  welke bakkers deelnemen aan de speciale editie van het populaire bakprogramma. 

Het nieuwe seizoen wordt volgens Omroep Max heel speciaal. Zeven bakkers keren terug onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer. Dit zijn: Narcis (seizoen 1), Jacques (seizoen 2), Filiz (seizoen 3) Hidde en Manuela (beide uit seizoen 4), Gwenn (seizoen 5) en tot slot Cas (seizoen 6). De presentatie is zoals altijd in handen van André van Duin. Meester patissier en boulanger Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden nemen weer plaats in de jury. 

Het nieuwe seizoen start 5 september om 20.30 bij Omroep Max op NPO 1. De opdrachten in Heel Holland Bakt Nog een keer zijn geïnspireerd op de opdrachten uit eerdere seizoenen. In de eerste aflevering gaan de deelnemers allereerst aan de slag met een speciale appeltaart als signatuuropdracht. Daarna volgt de technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt. En tot slot maken ze een krokant spektakelstuk.

Omroep MAX maakte de deelnemers bekend met een speciale trailer. Bekijk deze hieronder:

Dossiers
Lees ook
Enzo wint negende seizoen Heel Holland Bakt

Enzo wint negende seizoen Heel Holland Bakt

De 30-jarige thuisbakker Enzo uit Amsterdam is de winnaar van de finale van Heel Holland Bakt. Daarmee is hij krijgt hij de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Hij legde het af tegen mede-finalisten Zeinab en Tom.

Finalisten Heel Holland Bakt bakken 7,5 uur aan bruidsbuffet

Finalisten Heel Holland Bakt bakken 7,5 uur aan bruidsbuffet

Zaterdag 7 mei vindt de finale van Heel Holland Bakt plaats. Finalisten Enzo, Tom en Zeinab strijden voor de winst en moeten daarvoor in 7,5 uur een bruidsbuffet bakken. De winnaar krijgt de titel van De Beste Thuisbakker van Nederland.

Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt start 12 maart

Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt start 12 maart

Het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt gaat 12 maart van start. Acht weken lang gaan thuisbakkers de strijd met elkaar aan om de titel Beste Thuisbakker van 2022.