De IJsVak-wedstrijden komen er aan

Gouden Ijscreatie 2020_foto Koos

Winnaars Gouden IJscreatie 2020 (foto: Koos Groenewold)

De Gouden IJsspatel, de Gouden IJscreatie en IJssalon van het jaar komen er weer aan. De wedstrijdorganisatie legt momenteel de laatste hand aan de reglementen voor deze vakwedstrijden. Ze lichten alvast een tipje van de sluier op en introduceren een nieuw logo. Ijsbereiders kunnen zich al inschrijven voor de Gouden IJsspatel

De Gouden IJsspatel

De voorronde voor de Gouden IJsspatel vindt plaats op woensdag 9 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem. De jurering van het ijs volgt op 10 februari. De vierentwintig beste makers van stracciatella-ijs draaien hun ijs live af tijdens de finale op IJsVak op maandag 7 maart 2022. De inschrijving voor De Gouden IJsspatel is geopend en loopt tot 15 januari. IJsbereiders kunnen zich inschrijven via deze link

De Gouden IJscreatie

De strijd om de Gouden IJscreatie vindt vindt plaats op dinsdag 8 maart 2022, op het wedstrijdpodium van IJsVak in Evenementenhal Gorinchem. IJsbereiders die hier aan mee willen doen hebben tot 22 februari de tijd om zich in te schrijven en hun recepturen aan te leveren.

IJssalon van het Jaar

De top 3 van beide wedstrijden plaatsen zich automatisch voor IJssalon van het Jaar. In tegenstelling tot voorgaande keren is deelname aan deze verkiezing kosteloos.

Deelnemen

Alleen leden van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum kunnen deelnemen aan de IJsVak-wedstrijden. Lid worden kan eenvoudig vooraf op www.ambachtelijkijscentrum.nl of gelijktijdig met inschrijven. Zodra de formulieren live staan, ontvangen de leden van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum een seintje!

Nieuw logo

IJsVak_logo

Tot slot laat de organisatie ook weten dat er een nieuw logo voor IJsVak is. Hiervoor is gekozen vanwege de intensieve samenwerking met beursorganisatie Easyfairs.

Lees ook
Julien Limbach wint Belgische editie Gelato Festival Challenge

Julien Limbach wint Belgische editie Gelato Festival Challenge

Tijdens de Horeca Expo in Gent vond de Belgische editie van de Carpigiani Gelato Festival Challenge plaats. Julien Limbach van Gelato Giuliano won deze wedstrijd. Ook studenten gingen de strijd aan. Hier veroverde Forlano Matteo de titel.

Carpigiani Gelato Festival Challenge komt weer naar België

Carpigiani Gelato Festival Challenge komt weer naar België

Na twee jaar keert de Carpigiani Gelato Festival Challenge terug naar België. Op 22 en 24 november gaan professionals en junior ijsbereiders live de strijd aan voor de Belgische titel tijdens Horeca Expo in Gent. De afgelopen twee jaar was dit vanwege corona niet mogelijk.

Coco & Sebas opent nieuwe vestiging in Utrecht

Coco & Sebas opent nieuwe vestiging in Utrecht

Coco & Sebas opent woensdag 13 oktober een nieuwe vestiging in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Het is de vijfde brandstore van het Brabantse chocolademerk. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur.  Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas bestaat vier jaar bestaat en groeit snel. Hun pay-off ‘Sparkle...