De Bakkers Combinatie behaalt IFS Broker certificaat

16 november 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

 

Na het behalen van het Skal Bio certificaat in maart, behaalde De Bakkers Combinatie B.V. op 11 november het IFS Broker Version 3.1, 2021 certificaat. Daarmee is de organisatie ge-audit voor de auditscope Trade of bakery products. Met trots reikte directeur Patrick Tissen gisteren het certificaat uit aan kwaliteitsmanager Sandra Effendi.

Sandra Effendi en Anne-Jan Lemstra (Lemstra QA) hebben hard gewerkt aan dit resultaat. Patrick Tissen: “Ik ben trots op wat we in de afgelopen 4 jaar hebben bereikt. Met een klein team en een groep geweldige bakkers hebben we constructief gewerkt aan de eerste stappen op de Nederlandse markt. We begonnen vanuit niets en inmiddels mogen we vele retailers en horeca formules tot onze klanten rekenen. We groeien gestaag en met het behalen van dit certificaat hebben we bewezen dat onze processen uitstekend op orde zijn en we klaar zijn voor verdere groei de komende jaren.”

Over De Bakkers Combinatie B.V.

Het bedrijf De Bakkers Combinatie B.V. werkt inmiddels samen met een 15-tal vooraanstaande grotere familiebedrijven bestaande uit dagvers- en specialiteitenbakkerijen. Vanuit de centrale organisatie worden retailers en groothandelaren voor horeca en grootverbruik bediend. Het bedrijf is actief in frozen to fresh,  zuurstofarm verpakt en dagvers.

Altijd op de hoogte blijven?