CSM Bakery Solutions lanceert nieuwe producten

18 maart 2019

Tijdens Bakkersvak 2019 lanceerde CSM Bakery Solutions twee nieuwe producten: Waldkorn Balance en Waldkorn Luxe Croissant.

Waldkorn Balance

Waldkorn Balance is een nieuwe broodmix voor een lichtgekleurde variant van de traditionele Waldkorn. Deze broodmix is rijk aan vezels en vol van smaak, dankzij een mengeling van oergranen, specerijen, pitten en zaden. Zo bevat de mix onder andere de oergranen Khorasan, Emmer en Wilde rogge. 

Zoals alle Waldkorn-producten draagt het een ‘Our Bread Commitment’-label, de garantie voor een puur en natuurlijk product. De mix bevat geen E-nummers, lactose of toegevoegde suikers. 

Waldkorn Luxe Croissant 

De Waldkorn Luxe Croissant wordt gemaakt met de mengeling van granen en zaden die Waldkorn zo uniek maakt. Deze zorgt voor een heerlijke smaak en die authentieke, ambachtelijke uitstraling.

Net als elk Waldkorn-product wordt deze croissant bereid met respect voor traditie en ambacht en met ingrediënten die alle tijd krijgen om te rijpen en te groeien. De krokante korst, verfijnde botersmaak (22% boter) en luchtige structuur zorgen voor een premium product.

CSM Bakery Solutions

CSM Bakery Solutions is een wereldleider in bakkerijproducten voor de foodservicesector en bakkers in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Met meer dan 8.500 medewerkers, 34 bakkerijen, 26 distributiecentra, 4 innovatiecentra wereldwijd zet CSM zich in voor het succes en groei van haar klanten. Kwaliteit en vernieuwing staan daarbij voorop.+

 

Altijd op de hoogte blijven?