CSM Bakery Solutions lanceert nieuwe producten

Waldkorn luxe croissant_PB CSM Bakery Solutions

Tijdens Bakkersvak 2019 lanceerde CSM Bakery Solutions twee nieuwe producten: Waldkorn Balance en Waldkorn Luxe Croissant.

Waldkorn Balance

Waldkorn Balance is een nieuwe broodmix voor een lichtgekleurde variant van de traditionele Waldkorn. Deze broodmix is rijk aan vezels en vol van smaak, dankzij een mengeling van oergranen, specerijen, pitten en zaden. Zo bevat de mix onder andere de oergranen Khorasan, Emmer en Wilde rogge. 

Zoals alle Waldkorn-producten draagt het een ‘Our Bread Commitment’-label, de garantie voor een puur en natuurlijk product. De mix bevat geen E-nummers, lactose of toegevoegde suikers. 

Waldkorn Luxe Croissant 

De Waldkorn Luxe Croissant wordt gemaakt met de mengeling van granen en zaden die Waldkorn zo uniek maakt. Deze zorgt voor een heerlijke smaak en die authentieke, ambachtelijke uitstraling.

Net als elk Waldkorn-product wordt deze croissant bereid met respect voor traditie en ambacht en met ingrediënten die alle tijd krijgen om te rijpen en te groeien. De krokante korst, verfijnde botersmaak (22% boter) en luchtige structuur zorgen voor een premium product.

CSM Bakery Solutions

CSM Bakery Solutions is een wereldleider in bakkerijproducten voor de foodservicesector en bakkers in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Met meer dan 8.500 medewerkers, 34 bakkerijen, 26 distributiecentra, 4 innovatiecentra wereldwijd zet CSM zich in voor het succes en groei van haar klanten. Kwaliteit en vernieuwing staan daarbij voorop.+

 

Lees ook
Ode aan croissant

Ode aan croissant

De imagocampagne voor brood in Nederland en België is inmiddels al even aan de gang. Na de ode aan het oude sneetje en de ode aan brood door BN’ers, is het nu tijd voor de ode aan de croissant. De croissant wordt in het zonnetje gezet met een video waarin wordt uitgelegd waar de croissant vandaan komt en waarom hij zijn bekende vorm heeft. Een samenvatting...

Leffe Bierbrood Mix permanent in bakschap van Albert Heijn

Leffe Bierbrood Mix permanent in bakschap van Albert Heijn

Bakken met bier is populair. Eind 2017 werd de Leffe Bierbrood Mix, ontwikkeld door Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, geïntroduceerd als actieproduct. Na aandringen van fans ligt de broodmix nu permanent in bakschap bij Albert Heijn. Daar ligt sinds kort ook de HomeMade Radler kwarktaart, een kwarktaartmix...

Debic Croissantboter, de ideale boter voor het maken van getoerd gerezen deeg

Debic Croissantboter, de ideale boter voor het maken van getoerd gerezen deeg

Het is Dré Eversteijn een doorn in het oog: ambachtelijke bakkers die dezelfde croissants inkopen als de supermarkt. “De strijd om de laagste prijs ga je niet winnen. Profileer jezelf als versspecialist! Maak je eigen getoerd gerezen deeg. Dáármee maak je het onderscheid. Lees ook het artikel ‘In een goede croissant kun je de laagjes tellen’. [object...

Teamleider deegproductie omgeving Amsterdam

Teamleider deegproductie omgeving Amsterdam

Wat ga je doen?Het deeg wordt geproduceerd op basis van vaste recepten. In de nieuw gerealiseerde productieomgeving, welke voldoet aan de hoogste standaarden, draag...

Koekbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Hoorn

Koekbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Hoorn

Wat ga je doen?Als Koekbakker produceer je al het droge banket binnen het bedrijf. Je za het hele proces van deegproductie tot het afbakken beheersen. Voornaamste...

Productiemedewerker deegmakerij Nijverdal

Productiemedewerker deegmakerij Nijverdal

Wat ga je doen?De werkzaamheden bestaan uit het koken van deeg met de juiste hoeveelheden en ingrediënten. Na dit proces zorg je ervoor dat het deeg wordt afgewogen...