Compad biedt bakkers hulp met webshop

Compad Webshop_voorbeeld

Veel bedrijven zijn getroffen coor de coronacrisis. De horeca is gesloten en evenementen zijn voorlopig niet toegestaan. Ook de bakkerijen. Veel ondernemers zoeken een creatieve oplossing. Restaurants bezorgen maaltijden, bakkersbedrijven beginnen een drive-in voor het afhalen van bestellingen of stappen lettelijker op de bakfiets om hun klanten brood en andere lekkernijen te bezorgen. Veel van deze ideeën vragen om een online oplossing. Compad helpt hierbij. 

Compad Studio is gespecialiseerd in onlineoplossingen als webshops en online bestelportalen. Het bedrijf ziet sinds 12 maart een enorme toename in de vraag naar webshops. Het bedrijf is al enkele weken 7 dagen per week geopend om getroffen bedrijven te helpen de dagelijkse bedrijfsvoering. Inmiddels heeft Compad Studio al vele bedrijven kunnen helpen met een snelle levering van een webshop.

Webshop

Webshops worden door Compad Studio volledig werkend en compleet in de huisstijl van de bakker opgeleverd. Om een webshop daadwerkelijk te laten renderen is het volgens Compad belangrijk dat je gebruik maakt van een eigen gepersonaliseerd webshop en niet van een standaard webshop. "Omdat veel standaard webshops doorgaans niet goed geoptimaliseerd zijn voor de doelgroep of voor de regio. En wanneer een bezoeker op je webshop komt is het noodzaak dat deze bezoeker wordt verleid om bij die webshop zijn bestelling te plaatsen. Daar heb je meer voor nodig dan een goed functioneerde webshop."

De webshops van Compad Studio heeft als doel om de bezoeker te verleiden. Het bedrijf levert binnen enkele dagen een complete webshop die vauw aansluit bij de huisstijl van de bakker. De prioriteit ligt bij de livegang, in de weken daarna kan de webshop nog verder geperfectioneerd worden qua stijl en artikelassortiment.

Totaal concept

Compad Studio levert meer dan alleen webshops. "Het is een Unique totaalconcept met als doel het delen van de passie van de ambachtslieden zoals bakkersbedrijven." In dit concept zorgen online specialisten ervoor dat het bakkesbedrijf gemiddeld genomen 20 tot 24 keer per jaar in de schijnwerpers staat. Hierbij wordt de webshop omgetoverd naar het seizoen om meer bezoekers te trekken en meer omzet te genereren. Door de coronacrisis zijn er weinig mensen bezig met Pasen en Moederdag. En gaan andere gelegenheden, zoals het songfestival en de EUK, niet door. Maar toch biedt ook deze crisis genoeg mogelijkheden om je te onderscheiden van de rest en Compad Studio helpt ondernemers daar graag bij.

De webshops van Compad Studio kunnen gekoppeld worden aan bakkerijsoftware van Compad Software. Dankzij de koppeling met Compad Bakkerij worden alle bestellingen die via de webshop zijn gedaan automatisch verwerkt tot productielijsten zoals baklijsten, snijlijsten en verdeelstaten. Maar de webshop kan ook gebruik worden voor (bakkers)bedrijven die niet over Compad Bakkerij beschikken.

Ga voor meer informatie naar de website van Compad.

 

Dossiers
Lees ook
Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

In november daalde de inflatie naar 11,2 procent. Maar in vergelijking met vorig jaar betalen consumenten nog altijd veel meer voor hun eten en drinken. Dat blijkt uit een analyse over de maand november van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

Veel werkgevers verwachten dat zij in 2023 in de problemen gaan komen vanwege de hoge kosten voor onder andere energie en grondstoffen. Dat blijkt uit een rondgang van UWV langs werkgevers uit onder andere de horeca, detailhandel, landbouw en groothandel.

Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 47

Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 47

Bakkers hebben het moeilijk door de torenhoge energierekeningen, toegenomen kosten voor grondstoffen en inflatie. Wat gebeurde er de afgelopen week? Een greep uit de media.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief