Coco & Sebas opent nieuwe vestiging in Utrecht

Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in utrecht

Coco & Sebas opent woensdag 13 oktober een nieuwe vestiging in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Het is de vijfde brandstore van het Brabantse chocolademerk. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur. 

Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas bestaat vier jaar bestaat en groeit snel. Hun pay-off ‘Sparkle up your day’ vat het concept goed samen. Het merk staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. Vanuit het atelier in Oirschot worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van chocoladecadeautjes en luxe chocolade in de kenmerkende Coco & Sebas-stijl.

Nieuwe vestiging

Chef-Patissier Remy Rombouts is het creatieve brein van het Brabantse bedrijf. Voor hem is de winkelopening in Utrecht extra speciaal. Hier is hij namelijk als 15-jarige begonnen met zijn patissiersopleiding bij Patisserie Noteboom die gevestigd was op het Oudkerkhof.

Om inwoners van Utrecht en omgeving alles wat Coco & Sebas in huis heeft te kunnen laten zien én beleven, koos het merk ervoor om op een prominente locatie een brandstore te openen. Ieder product dat je bij Coco & Sebas koopt, moet voelen als een cadeautje voor jezelf of een ander. Alle chocolade is dan ook verpakt in luxe verpakkingen en kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Coco & Sebas werkt met een classic collectie met daarnaast wisselende seizoenscollecties. Naast het assortiment chocolade, is een ijs- en koffiebar ingericht voor take-away koffie en ambachtelijk ijs. Nieuw in het assortiment is take-away chocolademelk in vier smaken: melk, puur, wit en karamel.

Dossiers
Lees ook
Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023

Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023

In 2023 komt het IJscentrum met twee nieuwe cursussen: Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken. “Vanuit het ijs is de stap naar chocolade klein. De twee productgroepen liggen in elkaars verlengde”, aldus Hidde de Brabander, manager van het IJscentrum

Chocoladebezorgd wint FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf

Chocoladebezorgd wint FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf

Chocoladebezorgd staat op de eerste plek in de FD Gazellen top 100: de lijst met de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De chocoladewebshop uit Hoogeveen won tijdens de uitreiking op 22 november twee gouden awards en werd benoemd tot landelijke winnaar van de FD Gazellen top 100.

Jaarlijks ijsseminar Laan Heiloo komt eraan

Jaarlijks ijsseminar Laan Heiloo komt eraan

Laan Heiloo organiseert van 7 tot en met 11 november een ijsseminar. Het is de zestiende editie van dit jaarlijks terugkerende ijsseminar. “Samen met partner Carpigiani Ambachtelijk Benelux en MEC3 geven we boeiende, inspiratievolle en leerzame workshops”, aldus Laan Heiloo.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief