Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Delft

Coco & Sebad_nieuwe brandstore

Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 27 november de nieuwe brandstore in Delft, gevestigd in een karakteristiek Rijksmonumentaal hoekpand aan de Jacob Gerritstraat. Naast het vaste assortiment worden er speciaal voor deze locatie ontwikkelde producten en smaken verkocht.

De opening staat gepland op vrijdagmiddag 27 november om 16:00 uur. Klanten die tussen 27 november en 4 december een aankoop doen van minimaal 10 euro krijgen een verrassing klaar. Daarnaast wordt er een  limited edition chocoladeletter verloot. Deze letter van witte chocolade in Delfts blauw afgewerkt, is door de bekende sieradenontwerper Bjorn van den Berg voorzien van Swarowski kristallen met een waarde van 750 euro.

Chocoladecreaties

Coco & Sebas bestaat vier jaar en is een snelgroeiend premium chocoladebedrijf. Vanuit het atelier in Oirschot bedenkt chef-patissier Remy Rombouts gevarieerde en verrassende chocoladecreaties. Sinds de oprichting heeft Coco & Sebas een speciale ‘Dutch’ lijn. Deze bestaat uit onder andere bonbons en gevulde bites met een typisch Nederlandse smaak in witte chocolade voorzien van een Delfts Blauwe afwerking.

Het openen van een brandstore in Delft voelt volgens het bedrijf dan ook als thuiskomen. Vorig jaar opende Coco & Sebas al succesvol een brandstore in ’s-Hertogenbosch. Voor de vestiging in Delft wordt dezelfde formule ingezet. Wel is deze uitgebreid met patissiers die op locatie producten maken. Naast een assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor take-away koffie.

De brandstore in Delft is niet de enige nieuwe winkel. Begin december opent Coco & Sebas een store aan het Rokin 104 te Amsterdam. Deze winkel is open tot medio april 2021.

Dossiers
Lees ook
Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk Junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.

Ter Groene Poort levert chocolade sculpturen voor Train Expo

Ter Groene Poort levert chocolade sculpturen voor Train Expo

Het Belgische treinmuseum, Train World, staat tot eind februari 2021 in het teken van de Expo Choco Loco. Speciaal voor deze tentoonstelling maakte opleidingsinstituut Ter Groene Poorte 23 sculpturen van chocolade.

Sigep verplaatst naar maart 2021

Sigep verplaatst naar maart 2021

Sigep is de grootste ijsbeurs ter wereld. Maar de laatste jaren gaan bezoekers niet meer alleen voor ijs naar Rimini, maar ook voor brood, banket, chocolade en koffie. Deze beurs stond gepland voor januari 2021, maar vanwege de coronacrisis heeft de organisatie besloten om de beurs te verplaatsen naar maart 2021. Met zowel een fysieke als een digitale...

Operator bakkerij omgeving Tiel

Operator bakkerij omgeving Tiel

Wat ga je doen?Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient...

Operator bakkerij omgeving Almelo

Operator bakkerij omgeving Almelo

Wat ga je doen?Als operator ben je verantwoordelijk voor het juist afwegen van de grondstoffen, het bereiden van het deeg en het controleren van het bakproces van...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...