Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Breda

17 juni 2021

Coco & Sebas krijgt er een nieuwe brandstore bij. Vrijdag 25 juni opent de vierde vestiging van het Brabantse chocolademerk de deuren in Breda. Naast de producten uit het Coco & Sebas assortiment zijn er speciaal voor deze locatie ontwikkelde producten en smaken verkrijgbaar.

Vanuit eigen atelier voorziet het team van Coco & Sebas klanten uit binnen- en buitenland van chocoladeproducten op basis van ambachtelijk vakmanschap, topkwaliteit en duurzame cacao. Chef-Patissier Remy Rombouts - het creatieve brein van het Brabantse bedrijf - is de geestelijk vader van de creaties. Het assortiment varieert van klassiekers als bites, pindarotsjes en repen tot cadeau chocolades, de signatuurbonbons Coco’s en giftboxen voor iedere gelegenheid.

Lokale patissiers

Daarnaast creëren lokale patissiers in de brandstore compleet nieuwe producten, zoals vers bereide breekchocolade en gechocolateerde stroopwafels. Naast chocolade kunnen bezoekers ook bij Coco & Sebas terecht voor koffie en diverse smaken ambachtelijk ijs.

De officiële opening staat van de nieuwe brandstore aan de Eindstraat 8 in Breda staat gepland voor vrijdag om 16:00 uur. Ter ere van de opening ontvangt elke klant die iets koopt tussen 25 juni en 4 juli een doosje Pralines. Daarnaast worden er vijf limited edition Coco & Sebas Giftboxen ter waarde van € 75,- verloot onder klanten die minimaal € 15,- hebben besteed.

Coco & Sebas

Coco & Sebas bestaat  vier jaar en is een snel groeiend premium chocolade bedrijf in Nederland. Proeven en beleven staan centraal. Chocolade van Coco & Sebas wordt duurzaam geproduceerd. Het chocolademerk ondersteunt het Cocoa Horizons programma en is Rainforest Alliance gecertificeerd.

Begin september opent Coco & Sebas de vijfde brandstore in Hoog Catharijne The Mall in Utrecht.

Altijd op de hoogte blijven?