Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Webinar Paasinspiratie 2

Beeld: Chocolate Academy

Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.

Christa Muyldermans is Senior Callebaut chef sinds 2019. Ze werkte onder andere als Pastry Chef in de Franse patisseriezaak Petite Amanda en in Peninsula Hotel en was Production Manager bij Chocolaterie Sweet La Vie Chocolates.

Jurgen Koens is gediplomeerd kok, chocolatier en patissier. Hij werkte als chef patissier in verschillende sterrenrestaurants. Ook is hij eigenaar en chef van een consultingbedrijf 4Pastry en twee patisserie/chocolateriezaken in Eindhoven.

Inschrijven voor de webinar kan via deze link.

Dossiers
Lees ook
Spaanse finalist Lluc Crusellas wint World Chocolate Masters

Spaanse finalist Lluc Crusellas wint World Chocolate Masters

De wedstrijd World Chocolate Masters, die afgelopen weekend plaatsvond in Parijs, is gewonnen door de Spaanse deelnemer Lluc Crusellas. Hij verraste en overtuigde de jury met zijn creativiteit, verrassende smaken en opvallende designs.

Nieuwe Bravo chocolate K-Evo lijn

Nieuwe Bravo chocolate K-Evo lijn

De Bravo K-Evo lijn voor chocolade, met zijn volledig Made in Italy-technologie, is ontworpen om veelzijdig, eenvoudig en intuïtief in gebruik te zijn en het dagelijkse werk van elke professional te vergemakkelijken. De lijn omvat het twee belangrijke innovaties:

‘Je moet doen wat je écht leuk vindt’

‘Je moet doen wat je écht leuk vindt’

Twee opleidingen tegelijk volgen én in de bakkerij werken: Niels de Rouw (20) doet er alles aan zodat hij samen met zus Lisa de familiezaak kan overnemen. Tot die tijd kijkt de nieuwbakken beste jonge patissier van Nederland de kunst af van de experts.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief