Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

16 maart 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Speciaal voor moederdag organiseert de Chocolate Academy Belgium op dinsdag 13 april een webinar. Chocolate Academy Chef Dries Delanghe geeft deze online demonstratie die zich richt op chocolatiers en patissiers.

De Callebaut Ruby chocolade staat centraal tijdens het webinar. Dries Delanghe toont een vernieuwende chocolade creatie en deelt een recept voor een feestelijke taart. De creaties worden afgewerkt met onze Mona Lisa decoraties. 

Dries DeLanghe volgde zijn opleiding bij de brood- en banketbakkerijschool Ter Groene Poorte en specialiseerde zich in gezonde bakkerijtoepassingen, chocolade en industriële productieprocessen voor brood/gebak. Hij werkte bij verschillende restaurants en banketbakkerijen zoals Le Sanglier des Ardennes, Hof Van Cleve, Pierre Hermé en Joël Robuchon in Las Vegas. 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor dit gratis webinar op 13 april bij de Chocolate Academy Belgium.

 

Altijd op de hoogte blijven?