Choco & Zo bestaat 10 jaar

20161020_084206

Choco & Zo bestaat 10 jaar. De Barneveldse delicatessenwinkel verkoopt chocolade, thee en koffie. Allemaal hoogwaardige kwaliteitsproducten. In 2017 won de winkel de titel ‘Beste foodspecialiteitenwinkel van Nederland’. Een mooie bekroning voor het team van eigenaren Marc en Christa Lagerwerf.

Chocolatier én barista

"Inmiddels zijn we met Choco & Zo tien jaar onderweg", vertelt Marc. "We begonnen als zelfstandige delicatessenwinkel met verkoop van chocolade, thee en koffieartikelen. Ik was kok en ben nu chocolatier. De afgelopen jaren heb ik me laten omscholen aan de Callebaut Academy, waar ook een stage bij hoorde in een gerenommeerde chocolaterie in Wormerveer. Mijn specialiteit is echt chocolade, waaruit onze handgemaakte bonbons en chocoladeartikelen ontstaan."

Choco-6-300x200 Het echtpaar is al tien jaar een zakelijk duo. Christa heeft een verleden als medisch analist en gastouder: "Dat is heel iets anders dan mijn huidige job als koffie- en thee-expert. Ook ben ik nu gecertificeerd barista, voor een overheerlijke kop koffie kun je me altijd wakker maken."

Meer dan alleen een winkel

Choco & Zo is echt een proeflokaal voor smaak- en geursensaties. U kunt er terecht voor heerlijke bonbons en chocoladewerk, in allerlei vormen, smaken en maten. Ook maken we chococreaties op maat en verzorgen we verrassende relatiegeschenken. "Workshops wil ik graag apart benoemen", aldus Marc. "Dat is echt een prachtige ervaring!" Natuurlijk koopt u er ook allerlei koffie- en theeproducten en kunt u altijd aanschuiven voor een heerlijke kop koffie of thee. En, hoe kan het ook anders, chocolademelk.

Jubileum

"Ons tienjarig jubileum vieren doen we graag met onze klanten. En met ons team, waarin ook mensen met een verstandelijke beperking aan het werk zijn. We zijn een groeiend bedrijf met heerlijkheden én mogelijkheden, dat gaan we de komende jaren verder uitbouwen", aldus Marc.

Lees ook
Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.

Petit Melo valt in de prijzen op ISM

Petit Melo valt in de prijzen op ISM

In Keulen viel tijdens ISM, de internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren, viel de Belgische Chocolatier Vandenbulcke in de prijzen. Zijn nieuwe product Petit Melo kreeg de tweede plaats bij de New Product Showcase award.

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

De afgelopen maanden werkte chocolatier Frits van Noppen aan een groot chocoladekunstwerk van 15 meter hoog en 27 meter breed. Callebaut sponsorde deze officiele wereldrecordpoging. Het werk is volledig gemaakt van traceerbare en 100% duurzame Callebaut chocolade. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Mercy Ships organisatie.

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...

Ovenist omgeving Breda

Ovenist omgeving Breda

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een ovenist. Er wordt gewerkt met 3 rotatie ovens en 2 grote broodovens. Als ovenist zorg jij ervoor dat het brood heerlijk...