Choco & Zo bestaat 10 jaar

19 februari 2018

Choco & Zo bestaat 10 jaar. De Barneveldse delicatessenwinkel verkoopt chocolade, thee en koffie. Allemaal hoogwaardige kwaliteitsproducten. In 2017 won de winkel de titel ‘Beste foodspecialiteitenwinkel van Nederland’. Een mooie bekroning voor het team van eigenaren Marc en Christa Lagerwerf.

Chocolatier én barista

"Inmiddels zijn we met Choco & Zo tien jaar onderweg", vertelt Marc. "We begonnen als zelfstandige delicatessenwinkel met verkoop van chocolade, thee en koffieartikelen. Ik was kok en ben nu chocolatier. De afgelopen jaren heb ik me laten omscholen aan de Callebaut Academy, waar ook een stage bij hoorde in een gerenommeerde chocolaterie in Wormerveer. Mijn specialiteit is echt chocolade, waaruit onze handgemaakte bonbons en chocoladeartikelen ontstaan."

Choco-6-300x200 Het echtpaar is al tien jaar een zakelijk duo. Christa heeft een verleden als medisch analist en gastouder: "Dat is heel iets anders dan mijn huidige job als koffie- en thee-expert. Ook ben ik nu gecertificeerd barista, voor een overheerlijke kop koffie kun je me altijd wakker maken."

Meer dan alleen een winkel

Choco & Zo is echt een proeflokaal voor smaak- en geursensaties. U kunt er terecht voor heerlijke bonbons en chocoladewerk, in allerlei vormen, smaken en maten. Ook maken we chococreaties op maat en verzorgen we verrassende relatiegeschenken. "Workshops wil ik graag apart benoemen", aldus Marc. "Dat is echt een prachtige ervaring!" Natuurlijk koopt u er ook allerlei koffie- en theeproducten en kunt u altijd aanschuiven voor een heerlijke kop koffie of thee. En, hoe kan het ook anders, chocolademelk.

Jubileum

"Ons tienjarig jubileum vieren doen we graag met onze klanten. En met ons team, waarin ook mensen met een verstandelijke beperking aan het werk zijn. We zijn een groeiend bedrijf met heerlijkheden én mogelijkheden, dat gaan we de komende jaren verder uitbouwen", aldus Marc.

Altijd op de hoogte blijven?