Chiel van den Hout onderscheiden met Gouden Beko Speld

Chiel van den Hout Gouden speld_Beko

Chiel van den Hout ontving donderdag 5 september de Gouden Beko Speld voor zijn bijzondere verdiensten. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse Goudenspelddragersdag van Coöperatieve Vereniging Beko.

Volgens voorzitter Aike Hilvers is Chiel van den Hout jarenlang de drijvende kracht geweest achter Beko Advies. Hij is inmiddels gepensioneerd maar werkt nog steeds enkele dagen per week werkt als adviseur. "Chiel beschikt over heel veel kennis van de branche en van bakkerijbedrijven. Die kennis heeft hij in de loop der jaren opgebouwd bij Beko Advies, het M.O.C., bij de Krediet Unie Bakkerij en de Stichting Bedrijfsopvolging. Zijn betrokkenheid bij de Beko-organisatie en bij bakkerij-ondernemers is groot. Dat blijkt ondermeer uit het feit dat hij naast het uitvoeren van zijn functie bij Beko Advies een actieve rol heeft gespeeld in diverse werkgroepen en commissies en daarmee heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de bakkersbranche in het algemeen en de Beko-organisatie in het bijzonder.”

Coöperatie directeur Marquerithe Verheul: “Voor veel collega’s bij Beko is Chiel een vraagbaak en dat is hij ook voor onze leden. Zijn kennis, ervaring, inzet, bescheidenheid, integriteit, zijn hart voor bakkers in het algemeen en Beko in het bijzonder, maken dat Chiel een bijzondere plaats inneemt in de Beko-organisatie. Daar zijn we hem dankbaar voor.” 

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van het landelijke belang van de Beko-organisatie en haar leden. Beko Coöperatie heeft met het toetreden van Chiel van den Hout 26 Gouden Speld Dragers.

Dossiers
Lees ook
Het jaaroverzicht van de Beko OmzetBarometer

Het jaaroverzicht van de Beko OmzetBarometer

De Beko OmzetBarometer sluit het jaar 2019 af met een reële omzetplus. Dit jaar nam het aantal kassabonnen met 1,2 procent af en de gemiddelde besteding steeg met 2,5 procent. Supermarkten blijven zich kwalitatief verder door ontwikkelen.

Geloof, hoop & liefde, maar liefde is de belangrijkste

Geloof, hoop & liefde, maar liefde is de belangrijkste

Dit kwam in me op toen ik nadacht over de vraag te schrijven over ambacht en industrie. Waar hebben ze elkaar nodig, waar versterken ze elkaar? Pfff dacht ik, die relatie kende eerder haat dan liefde. Maar tijden veranderen.

Bent u voor uw klant van toegevoegde waarde?

Bent u voor uw klant van toegevoegde waarde?

Sinds juni 2019 werk ik in de bakkersbranche. Eerder was ik als adviseur al actief voor groentespeciaalzaken, het mkb en de horeca. Het geeft mij namelijk energie om (vers)ondernemers te laten excelleren en door mijn begeleiding hierin van toegevoegde waarde te zijn.

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Wat ga je doen?Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je...

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele banketproductie. Deze productie bestaat uit het bereiden van gebak, stukswerk en koeken. Dit...

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal...