Carlo Midiri nieuwste Chef Ambassadeur Callebaut

Carlo Midiri_Callebaut_PB

Carlo Midiri is de nieuwste Chef Ambassadeur van het chocolademerk Callebaut. Hij gaat deel uitmaken van de internationale Ambassadeurs Club van Callebaut.

Dit wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 150 chef-koks, patissiers, meesterbakkers en chocolatiers met een internationale reputatie. Hun doel is om de passie voor chocolade, de technische knowhow en inspirerende toepassingsmogelijkheden door te geven aan andere chocolade professionals.

Carlo Midiri: "Ik werk al jaren met de kwalitatieve chocolade van Callebaut. Dat ik nu gevraagd ben
om toe te treden tot het selecte gezelschap van ambassadeurs vind ik een grote eer. Een erkenning
van mijn vakmanschap."

Als ambassadeur gaat Carlo theoretische en praktische ondersteuning bieden door middel van cursussen, masterclasses en demonstraties. Daarnaast helpt hij Callebaut ook bij het creëren van nieuwe chocolade inspiratie in de vorm van recept- en conceptontwikkeling en klantenondersteuning op maat.

Callebaut noemt Carlo "een ambitieuze, ambachtelijke vakman met grote passie voor patisserie
en chocolade." De samenwerking tussen Callebaut en Carlo Midiri is niet nieuw. Hij ontwikkelde samen met het chocolademerk en Mona Lisa het nieuwe concept 'Laagdrempelige Patisserie'. Hiervoor creëerde Midiri drie soorten patisserie in drie varianten en bundelde in een receptenboek. Dit receptenboek is te downloaden op de website van Callebaut.

Dossiers
Lees ook
Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

Kathy van de Schoot uit Oirschot won de Swarowski kristallen bezette chocoladeletter van Cocos & Sebas. Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas gaf deze exclusieve chocoladeletter met een waarde van 1.000 euro weg vanwege de opening van de nieuwe brandstore in ‘s-Hertogenbosch.

De Kerst Adventkalender van Callebaut

De Kerst Adventkalender van Callebaut

Het is december en het aftellen naar de kerstdagen is begonnen. Om dit aftellen nog leuker te maken presenteert Callebaut de Callebaut Kerst Adventkalender. Callebaut geeft elke dag mooie prijzen weg, zoals 5kg Callebaut chocolade.  Door elke dag het vakje van die dag te openen maken deelnemers kans op een van de vierentwintig Callebaut Kerstprijzen. Elke...

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Talloze prachtige prijzen liggen klaar voor wie de uitdaging aangaat! Open alle 24 vakjes en maak dagelijks kans op een van de 24 Callebaut Kerstprijzen. We geven iedere dag 5kg Callebaut chocolade (Gold en Ruby) weg en andere leuke en handige goodies! De kans om verrukkelijke chocolade te winnen is nog nooit zo groot geweest!

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose& vanilla is dé bakker van unieke cakes en taarten die écht lekker zijn, er prachtig uitzien, gemaakt zijn van de beste biologische ingrediënten en gegarandeerd...

Teamleider deegproductie omgeving Amsterdam

Teamleider deegproductie omgeving Amsterdam

Wat ga je doen?Het deeg wordt geproduceerd op basis van vaste recepten. In de nieuw gerealiseerde productieomgeving, welke voldoet aan de hoogste standaarden, draag...

Koekbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Hoorn

Koekbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Hoorn

Wat ga je doen?Als Koekbakker produceer je al het droge banket binnen het bedrijf. Je za het hele proces van deegproductie tot het afbakken beheersen. Voornaamste...