Callebaut introduceert Ground Chocolate

ZUNDERT - Echte Callebaut-chocolade, maar dan in een verkruimelde versie. Dat is Callebaut Ground Chocolate puur en wit. De chocolade is perfect en snel oplosbaar in warme dranken en daardoor zowel geschikt voor zowel warme chocolademelk als luxe chocokoffies. Het is een echt convenience product, waarmee in een handomdraai een warme chocoladedrank wordt gemaakt. Twee scheppen verkruimelde chocolade, plus 200 ml melk vormt de perfecte hot chocolate. Vooral ideaal voor drukkere horeca- en to go-locaties.

Verkruimeld

Het unieke aan dit product is dat het échte (verkruimelde) chocolade is en geen cacaopoeder, stelt Callebaut. Het product is exclusief beschikbaar voor the out-of-home markt en verkrijgbaar in luchtdichte 1k- potten met handige doseerschep. Meer info: www.callebaut.nl.

Lees ook
Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Bakkers in de media – week 16

Bakkers in de media – week 16

Pasen in de bakkerij, 125 jarig jubileum bakker Out en Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft tips voor social media. Wat kwam er de afgelopen week voorbij in de media over de bakkersbranche?

Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Wat doe je als je bonbons te veel hetzelfde vindt smaken? Dan ga je zelf aan de slag en bedenk je een bedrijfsconcept met minder zoete, handgespoten bonbons in een iets groter formaat waarin je echte chocolade proeft. Bij Puccini Bomboni is dat 36 jaar na de start nog steeds het handelsmerk.