Beko Techniek en byFlow bekrachtigen samenwerking

28 september 2017

ByFlow en Beko Techniek 'ondertekenden' op 26 september, tijdens de tweede dag van de Beko Najaarsdagen, een samenwerkingscontract. De 3D foodprinter The Focus zette de handtekeningen van Nina Hoff (CEO van byFlow) en Richard Guldemundt (Commercieel Manager van Beko Techniek) in speculoospasta.

Met de 3D Printer The Focus is het mogelijk met voedsel driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren. Voor bakkers betekent dat ze kunnen printen met producten als chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree. Beko Techniek en byFlow zijn er dan ook van overtuigd dat The Focus in de bakkersbranche meerwaarde biedt. Het geeft bakkers de mogelijkheid om zich te onderscheiden en klanten te verrassen.

Ondertekening_persbericht_Hoff_Guldemundt_11-150x150 De 3D foodprinter The Focus van byFlow is uitgebreid getest en geoptimaliseerd zodat deze met verschillende ingrediënten kan printen. ByFlow biedt recepten en ontwerpen aan die het printingproces vergemakkelijken. Naast deze recepten en ontwerpen zijn de mogelijkheden met 'The Focus' eindeloos. De 3D foodprinter The Focus is vanaf vrijdag 29 september te bestellen in de webshop van Beko Techniek.

Altijd op de hoogte blijven?