BVA Auctions veilt inventaris Bakkerij Painpadour

20 juli 2018

Veilingplatform BVA Auctions organiseert vier veilingen voor de verkoop van de winkel- en bakkerij inventaris van de failliete Bakkerij Painpadour. Van 17 t/m 30 juli 2018 kan er geboden worden op diverse items.

Inventaris Bakkerij Painpadour

Bakkerijketen Painpadour wilde zich onderscheiden als ‘traditionele Franse bakker en patisserie’ en had vestigingen in onder andere Amersfoort, Soest en Huizen. De bakkerijketen is failliet verklaard op 23 mei 2018. Op de veilingen wordt de inventaris verkocht van de bakkerij in Amersfoort en de winkels in Amersfoort, Soest en Huizen..

Deze bestaat uit onder andere rvs meelsilo’s, rotatieovens, (stok)broodmachines, afbakovens, koelvitrines en -werkbanken, bakkerijmachines en de winkelinventaris.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie over de vier veilingen naar de website van BVA:

BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 1,4 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen.

Altijd op de hoogte blijven?