Bufkes bestaat 20 jaar

HOENSBROEK - Bufkes, onderdeel van de Van Melik Food Groep, bestaat 20 jaar. Het concept - vers belegde broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en recepturen - is ontstaan vanuit de kwaliteitsslagerijen van Slagerij Van Melik Du Chef en kent inmiddels tal van varianten; van een kleine shop-in-shop tot restaurants met wel 80 zitplaatsen.

Succes verklaarbaar

Juul Verkolf-Sampers, formulemanager Bufkes, verklaart het succes: “Mensen die graag een tussendoortje nuttigen of van een lunch willen genieten, bijvoorbeeld tijdens het winkelen of op het werk, gaan steeds meer voor kwaliteit en gezondheid. Dat is ook precies waar Bufkes deels op mikt. Natuurlijk staan zaken als genieten van smaak, vakmanschap en trots op onze Limburgse roots voorop. Maar daarbij is verantwoord ondernemen ook een belangrijke pijler. Zo werken we continu aan het reduceren van e-nummers en het verlagen van het zout- en vetgehalte van onze producten. Genieten dus van kwalitatieve producten met de lekkerste smaak en bereid door vakmensen, maar dan wel met oog voor gezondheid en traceerbaarheid.”

Ook de continuïteit is een belangrijke succesfactor. Verkolf-Sampers: “Er is veel veranderd in de 20 jaar dat Bufkes aan de weg timmert. Maar voor de lekkerste royaal belegde broodjes kun je nog steeds terecht bij ons. En dat zal nog heel lang zo blijven!”

Jubileum-acties

Bufkes viert het 20-jarig jubileum met diverse Jubileumacties voor haar gasten. Zo geldt tijdelijk een 'megakorting', kan men binnenkort deelnemen aan een Kras & Win actie en maakt elke gast kans op een origineel lederen Bufkes Schort. “Onze gasten hebben ons naar de plek gebracht waar we nu staan”, aldus Verkolf-Sampers. “En daar willen we graag iets voor terugdoen bij wijze van dank.”

Assortiment uitgebreid

Naast het assortiment warme broodjes heeft Bufkes de afgelopen 20 jaar het assortiment flink uitgebreid en zijn er ook salades, huisgemaakte soepen, piegata’s, speltbollen, menu’s, koffiespecialiteiten, smoothies en limonades verkrijgbaar.

[embed]https://youtu.be/sO_ofPxeS9E[/embed]
Lees ook
Rooftopbar en nieuwe ondernemers bij Bufkes

Rooftopbar en nieuwe ondernemers bij Bufkes

Broodjeszaak Bufkes is in beweging. Onlangs opende op het dak van de Bufkesvestiging in de Woonboulevard in Heerlen een rooftopbar. Daarnaast is de vestiging in Weert overgenomen door een nieuw ondernemersechtpaar.

Uitzendbureau Het Ambacht viert 12,5-jarig jubileum met exclusieve workshop

Uitzendbureau Het Ambacht viert 12,5-jarig jubileum met exclusieve workshop

In 2020 viert Uitzendbureau Het Ambacht het 12,5-jarig jubileum. Daarom is er op 31 maart een exclusieve workshop met Meester Patissier Hidde de Brabander, Meester Boulanger Wilfred Haafs en presentator Evert ten Napel. Deze workshop vindt plaats in het nieuwe gebouw van de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Puratos viert een eeuw van innovatie

Puratos, producent van bakkerij-, patisserie- en chocoladeproducten viert zijn 100e verjaardag. Om te onderstrepen dat Puratos al een eeuw lang inzet op innovatie, opent het bedrijf dit jaar drie nieuwe innovatiecentra op drie continenten.

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...