Bruil nieuwe secretaries NPT

NPT

LEEUWARDEN - Babs Bruil zal toetreden tot het bestuur van het Nederlands Patisserie Team. Bruil zal in de rol van secretaris het bestuur van heden komen versterken, zo meldt het Nederlands Patisserie Team.

  • Kennisspecialist
  •  Bruil (35) is samen met haar vriend en dochters woonachtig in Arnhem, en werkzaam bij het Nederlands Bakkerij Centrum als kennisspecialist wet- en regelgeving; het praktisch vertalen van wet- en regelgeving voor de branche, weet het Patisserie Team. “Bruil heeft geen bakkersachtergrond, maar heeft in de afgelopen jaren het vak en de mensen leren kennen. Zij ziet in de bakkerij een zeer mooie branche met heel veel passie en lekkere en goede producten.”
  • Leuke uitdaging

Voorzitter Jan Willem Jansen heeft het eerste contact met Bruil gelegd en haar gevraagd om het bestuur van NPT te versterken, na het vertrek van Vicky Littlejohn. “Ik zie het als een leuke uitdaging om hier mee aan de slag te gaan”, vertelt Bruil enthousiast. “Ik vind het een mooi vak: mensen met passie voor het bakkersvak. Samen gaan we het NPT sterker neerzetten als merk en klaarmaken voor de toekomst!”  Het NPT is blij met deze versterking en vindt in Bruil een frisse wind, die het NPT gaat helpen om de komende tijd nieuwe toekomstplannen te maken.

Lees ook
Denk mee over personeelstekort in de bakkerij

Denk mee over personeelstekort in de bakkerij

Je zaak moeten sluiten omdat je geopereerd moet worden en geen vervanger kunt vinden. Verkoopmedewerkers scholen in decoratietechnieken omdat je nog maar één bakker hebt en die heeft het al veel te druk. Langdurig zieken die je niet kunt vervangen. Personeelstekort in de bakkerij speelt al een poos, maar de laatste tijd lijkt het steeds nijpender te...

KWID nut of noodzaak?

KWID nut of noodzaak?

Wanneer en waarom moet ik het percentage van ingrediënten op de verpakking van producten vermelden? Pauline Houtsma, kennisspecialist warenwet, geeft antwoord.

Mens of machine?

Mens of machine?

Zijn machines een kans of een bedreiging? Dat was de eerste vraag die in mij opkwam toen ik het thema ‘bakkerijmachines’ van deze editie van Bakkers in Bedrijf zag. De vraag stellen, was hem eigenlijk ook beantwoorden, want wie slaat de slagroom nog met de hand op?

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

In deze meewerkende functie geef je leiding aan maximaal 8 productiemedewerkers en leg je verantwoording af aan de shiftmanager. Je levert een actieve bijdrage aan...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers...

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Als medewerker snij-inpak voer je de volgende werkzaamheden uit: - Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden bij het machinaal snijden en/of verpakken van...