Bruil nieuwe secretaries NPT

NPT

LEEUWARDEN - Babs Bruil zal toetreden tot het bestuur van het Nederlands Patisserie Team. Bruil zal in de rol van secretaris het bestuur van heden komen versterken, zo meldt het Nederlands Patisserie Team.

  • Kennisspecialist
  •  Bruil (35) is samen met haar vriend en dochters woonachtig in Arnhem, en werkzaam bij het Nederlands Bakkerij Centrum als kennisspecialist wet- en regelgeving; het praktisch vertalen van wet- en regelgeving voor de branche, weet het Patisserie Team. “Bruil heeft geen bakkersachtergrond, maar heeft in de afgelopen jaren het vak en de mensen leren kennen. Zij ziet in de bakkerij een zeer mooie branche met heel veel passie en lekkere en goede producten.”
  • Leuke uitdaging

Voorzitter Jan Willem Jansen heeft het eerste contact met Bruil gelegd en haar gevraagd om het bestuur van NPT te versterken, na het vertrek van Vicky Littlejohn. “Ik zie het als een leuke uitdaging om hier mee aan de slag te gaan”, vertelt Bruil enthousiast. “Ik vind het een mooi vak: mensen met passie voor het bakkersvak. Samen gaan we het NPT sterker neerzetten als merk en klaarmaken voor de toekomst!”  Het NPT is blij met deze versterking en vindt in Bruil een frisse wind, die het NPT gaat helpen om de komende tijd nieuwe toekomstplannen te maken.

Lees ook
Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

In veel huishoudens komt er met de feestdagen een (dessert)taart op tafel te staan. Deze worden vooral met het oog gekocht. Decoratie is belangrijk. Bakkers in bedrijf geeft tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein.

Concurrent of collega?

Concurrent of collega?

Industrie en ambacht worden vaak neergezet als twee uitersten die niet met elkaar verenigbaar zijn. In verschillende branches zijn dan ook al vele notities geschreven om aan te tonen waar het verschil tussen de twee zit. Toch wringt het, en daarom keek ik de definitie van industrie er nog eens op na.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

De decembermaand is een van de belangrijkste maanden voor de ambachtelijke bakker. Veel klanten in de winkel voor lekkernijen voor Sinterklaar, kerst en Oud- en nieuw. Daarom organiseert Stichting Ambachtelijke Bakkerij samen met 100% NL een landelijke chocoladeletteractie en oliebollenactie waarbij de ambachtelijke bakker dagelijks op de radio te horen...

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele banketproductie. Deze productie bestaat uit het bereiden van gebak, stukswerk en koeken. Dit...

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal...

Broodbakkers gezocht omgeving Oldenzaal

Broodbakkers gezocht omgeving Oldenzaal

Wat ga je doen?De functie die wij je te bieden hebben: Als bakker ben je, gezamenlijk met je collega’s, verantwoordelijk voor het bereiden van een kwalitatief...