Bruil nieuwe secretaries NPT

5 oktober 2015

LEEUWARDEN - Babs Bruil zal toetreden tot het bestuur van het Nederlands Patisserie Team. Bruil zal in de rol van secretaris het bestuur van heden komen versterken, zo meldt het Nederlands Patisserie Team.

  • Kennisspecialist
  •  Bruil (35) is samen met haar vriend en dochters woonachtig in Arnhem, en werkzaam bij het Nederlands Bakkerij Centrum als kennisspecialist wet- en regelgeving; het praktisch vertalen van wet- en regelgeving voor de branche, weet het Patisserie Team. “Bruil heeft geen bakkersachtergrond, maar heeft in de afgelopen jaren het vak en de mensen leren kennen. Zij ziet in de bakkerij een zeer mooie branche met heel veel passie en lekkere en goede producten.”
  • Leuke uitdaging

Voorzitter Jan Willem Jansen heeft het eerste contact met Bruil gelegd en haar gevraagd om het bestuur van NPT te versterken, na het vertrek van Vicky Littlejohn. “Ik zie het als een leuke uitdaging om hier mee aan de slag te gaan”, vertelt Bruil enthousiast. “Ik vind het een mooi vak: mensen met passie voor het bakkersvak. Samen gaan we het NPT sterker neerzetten als merk en klaarmaken voor de toekomst!”  Het NPT is blij met deze versterking en vindt in Bruil een frisse wind, die het NPT gaat helpen om de komende tijd nieuwe toekomstplannen te maken.

Altijd op de hoogte blijven?