Brood&Ko verlengt titel Bakkersbrein

19 december 2017

Bakkersbrein voerde van september tot en met december 2017 campagne. Wie is in deze periode de app het beste speelde zou worden beloond met een prijs. Brood&Ko kwam in deze periode als beste uit de bus en verlengt de titel. De bakkerij was ook in 2016 de overall winnaar.

Tijdens de campagneperiode werd de app veelvuldig gespeeld en de resultaten lagen dichtbij elkaar. Naast de overall winnaar was er één winnaar per doelgroep. Dit zijn:

  • Verkoop level 1: Karen van Rijn, Bakkerij Dick van der Breggen
  • Verkoop level 2: Linda van Loon, Banketbakkerij Smeets
  • Productie level 1: Jeroen van Oosterwijk, BACU

Bakkersbrein

De app werd dit jaar uitgebreid met een level 2 voor verkoopmedewerkers en een level 1 voor productiemedewerkers. Ieder level bestaat uit tien categorieën met elk tien vragen. Nieuw is ook de mogelijk voor ondernemers om een eigen categorie toe te voegen met vragen over het eigen bedrijf.

Ook dit jaar kreeg Bakkersbrein veel positieve reacties. Verkoopmedewerkers vonden het leuk om op deze manier hun kennis te testen en uit te breiden. Ook waren ze blij met de toevoeging van level 2. Productiemedewerkers speelden de quiz veelvuldig.

Hoewel de campagneperiode is afgesloten blijft de app gratis te downloaden en te spelen. Bakkersbrein is een initiatief van Stichting Ambachtelijke Bakkerij en de Nationale Bakkerij Academie.

Altijd op de hoogte blijven?