Broodbijbel cadeau bij Damco Kleinbroodpoeder

26 april 2018

Het boek 'Broodbijbel' van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand is onlangs verschenen. Bakkers kunnen het boek cadeau krijgen bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister bij Royal Steensma. Hillebrand is werkzaam bij Royal Steensma

Broodbijbel

In Broodbijbel neemt Hillebrand aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s de bakker mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van vloergebakken desembroden tot krokante kaasbolletjes en van feestelijk paasbrood tot hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit. Het boek is een must-have voor iedere broodbakker.

Bakkers-in-bedrijf_Hiljo-Hillebrand-signeert-Broodbijbel2-225x300 Foto: Royal Steensma

Damco kleinbrood

Royal Steensma heeft ambitie in brood. Door het brede assortiment zijn er zeer veel combinaties mogelijk. Hillebrand werkt samen met het R&D-team van Royal Steensma aan een range broodvarianten. Damco kleinbrood wordt al jaren gebruikt door een groep trouwe afnemers. Op Bakkersvak stond Damco kleinbrood in de schijnwerpers. Veel bakkers maakten (opnieuw) kennis met dit product.

Vanwege de lancering van Broodbijbel krijgen bakkers een door Hillebrand gesigneerd exemplaar cadeau van Royal Steensma bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister. Maximaal twee boeken per klant, zolang de voorraad strekt!

Bakkers kunnen voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling contact opnemen met hun accountmanager of een mail sturen naar verkoop@steensma.com.

In het aankomende nummer van Bakkers in bedrijf staat een interview met Hiljo Hillebrand over zijn boek Broodbijbel. Bakkers in bedrijf editie 4 verschijnt op 4 mei 2018.

Altijd op de hoogte blijven?