Broodbijbel cadeau bij Damco Kleinbroodpoeder

Bakkers in bedrijf_Hiljo Hillebrand signeert Broodbijbel

Het boek 'Broodbijbel' van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand is onlangs verschenen. Bakkers kunnen het boek cadeau krijgen bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister bij Royal Steensma. Hillebrand is werkzaam bij Royal Steensma

Broodbijbel

In Broodbijbel neemt Hillebrand aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s de bakker mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van vloergebakken desembroden tot krokante kaasbolletjes en van feestelijk paasbrood tot hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit. Het boek is een must-have voor iedere broodbakker.

Bakkers-in-bedrijf_Hiljo-Hillebrand-signeert-Broodbijbel2-225x300 Foto: Royal Steensma

Damco kleinbrood

Royal Steensma heeft ambitie in brood. Door het brede assortiment zijn er zeer veel combinaties mogelijk. Hillebrand werkt samen met het R&D-team van Royal Steensma aan een range broodvarianten. Damco kleinbrood wordt al jaren gebruikt door een groep trouwe afnemers. Op Bakkersvak stond Damco kleinbrood in de schijnwerpers. Veel bakkers maakten (opnieuw) kennis met dit product.

Vanwege de lancering van Broodbijbel krijgen bakkers een door Hillebrand gesigneerd exemplaar cadeau van Royal Steensma bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister. Maximaal twee boeken per klant, zolang de voorraad strekt!

Bakkers kunnen voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling contact opnemen met hun accountmanager of een mail sturen naar verkoop@steensma.com.

In het aankomende nummer van Bakkers in bedrijf staat een interview met Hiljo Hillebrand over zijn boek Broodbijbel. Bakkers in bedrijf editie 4 verschijnt op 4 mei 2018.

Lees ook
Redactiestage bij onze Food vakbladen

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

De nieuwe uitgeverij Alea Publishers van mediaondernemers en tevens broers Pepijn en Roeland Dobbelaer neemt per 1 juli de Foodbladen van Vakbladen.com over. De broers werken al langer samen met hun bedrijven, respectievelijk Virtùmedia en Twin Digital/Twin Media. Met de aankoop van de Foodbladen verstevigen ze hun samenwerking.

Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Met Bak Speciaal heeft Royal Steensma begin dit jaar een ambachtelijke specialist in exclusieve bakkerijgrondstoffen voor bijzondere broodsoorten overgenomen. Een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van voornamelijk banketgrondstoffen. Portret van een nieuwkomer in de Royal Steensma-familie.

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen...

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

De productieleider zorgt voor een juiste planning van medewerkers en een juiste aansturing voor de dag. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit en hygiëne op de...