Broodbijbel cadeau bij Damco Kleinbroodpoeder

Bakkers in bedrijf_Hiljo Hillebrand signeert Broodbijbel

Het boek 'Broodbijbel' van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand is onlangs verschenen. Bakkers kunnen het boek cadeau krijgen bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister bij Royal Steensma. Hillebrand is werkzaam bij Royal Steensma

Broodbijbel

In Broodbijbel neemt Hillebrand aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s de bakker mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van vloergebakken desembroden tot krokante kaasbolletjes en van feestelijk paasbrood tot hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit. Het boek is een must-have voor iedere broodbakker.

Bakkers-in-bedrijf_Hiljo-Hillebrand-signeert-Broodbijbel2-225x300 Foto: Royal Steensma

Damco kleinbrood

Royal Steensma heeft ambitie in brood. Door het brede assortiment zijn er zeer veel combinaties mogelijk. Hillebrand werkt samen met het R&D-team van Royal Steensma aan een range broodvarianten. Damco kleinbrood wordt al jaren gebruikt door een groep trouwe afnemers. Op Bakkersvak stond Damco kleinbrood in de schijnwerpers. Veel bakkers maakten (opnieuw) kennis met dit product.

Vanwege de lancering van Broodbijbel krijgen bakkers een door Hillebrand gesigneerd exemplaar cadeau van Royal Steensma bij aankoop van twee zakken Damco Kleinbroodpoeder en een zak Kaisermeister. Maximaal twee boeken per klant, zolang de voorraad strekt!

Bakkers kunnen voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling contact opnemen met hun accountmanager of een mail sturen naar verkoop@steensma.com.

In het aankomende nummer van Bakkers in bedrijf staat een interview met Hiljo Hillebrand over zijn boek Broodbijbel. Bakkers in bedrijf editie 4 verschijnt op 4 mei 2018.

Lees ook
Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Met Bak Speciaal heeft Royal Steensma begin dit jaar een ambachtelijke specialist in exclusieve bakkerijgrondstoffen voor bijzondere broodsoorten overgenomen. Een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van voornamelijk banketgrondstoffen. Portret van een nieuwkomer in de Royal Steensma-familie.

Nieuwe drooghal Royal Steensma geopend

Nieuwe drooghal Royal Steensma geopend

Wethouder Caroline de Pee van de gemeente Waadhoeke opende zaterdagochtend 25 mei de nieuwe drooghal in Franeker van bakkerijgrondstoffenproducent Royal Steensma. De wethouder reed, onder toeziend oog van algemeen directeur Rimmert de Jong en de medewerkers van Royal Steensma, op een heftruck de nieuwe hal binnen.

Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Op Bakkersvak gaf Bakeplus de aftrap van de campagne; ‘Goed gevuld het jaar door!” Hiermee wil de grondstoffenleverancier bakkers inspireren om meer met vergeten ingrediënten te doen.

Broodbakker gezocht omgeving Amsterdam

Broodbakker gezocht omgeving Amsterdam

Functieomschrijving: Als Broodbakker/Deegmaker ga jij mee werken binnen een enthousiast team. Je draagt dagelijks je steentje bij aan o.a. het produceren van klein...

Broodbakker Ambachtelijk omgeving Barneveld

Broodbakker Ambachtelijk omgeving Barneveld

In deze fulltime functie werk je voornamelijk op conventionele tijden. Je bereidt binnen het team zowel groot als kleinbrood. Dit doe je van A tot Z en volgens een...

Summer Job in Luxe Badplaats bij New York

Summer Job in Luxe Badplaats bij New York

Ben jij de bakker die wij zoeken voor deze unieke uitdaging in New York USA? Brood, Banket of All Round? We zoeken 3 bakkers voor de zomer in een luxe badplaats...