Brood en banket-studenten presenteren duurzame snacks op TEDx

1 april 2019

 

Vandaag, 1 april, presenteren twee studenten van het Zadkine Brood en Banket College hun duurzame snacks op TEDx Rotterdam. Marleny van de Wouw en Sanne Bokhorst maakten duurzame ‘Apple Shells’ en ‘Carrot Rolls’.

De twee tweedejaars studenten wonnen met hun creaties de duurzaamheidscompetitie van de Rotterdamse bakkersscholen op basis van restproducten van grote foodbedrijven in de regio. Vanmiddag worden de prijswinnende duurzame snacks gepresenteerd op TEDx Rotterdam, dat ‘Raising the bar’ als thema heeft. ‘Raising the bar for sustainable catering’ dus.

TEDx Rotterdam vindt plaats in Theater Rotterdam Schouwburg en wordt ondersteund door studenten van Zadkine Startcollege. Ook studenten van Zadkine Horeca College en Zadkine Brood en Banket College leveren daar een bijdrage.

Foto: Remco Verwaaijen

Altijd op de hoogte blijven?