BRC Storage en Distribution certificaat voor Beko

29 november 2018

Beko Groothandel kwam in november 2018 het beste uit de test op gebied van voedselveiligheidseisen, kwaliteitssysteem, continuïteit, bedrijfsinrichting en hygiënestandaarden. Dit zijn de normen van BRC Storage en Distribution. Beko voldeed het beste aan deze normen en kreeg daarom het BRC Storage en Distribution certificaat.

De vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande zijn beoordeeld en gecertificeerd op A-niveau door een van de grootste certificatie instellingen: DNV GL. De BRC Storage en Distribution norm is ontwikkeld voor bedrijven die zich net als Beko Groothandel bezig houden met de verkoop, opslag en het distribueren van grondstoffen en voedingsmiddelen.

Voor de bakker

Bij Beko focussen ze zich op de verkoop, opslag en het distribueren van bakkerijgrondstoffen en-benodigdheden. Zelf omschrijft Beko het zo: “Als broodbakker, banketbakker, chocolatier of patissier wilt u het allerbeste. Oók voor uzelf. De hoogste productkwaliteit. De meest gunstige inkoop. Waardevol advies of zomaar een verrassende tip.”

Controles en metingen

De groothandel streeft naar een continue verbetering van producten en diensten. Hoe hij dit realiseert is door middel van periodieke controles en metingen, waarbij de BRC-normen het uitgangspunt zijn. De groothandel wil zijn klanten een objectieve kwaliteitsgarantie bieden. Door deze controles en metingen wordt dit waargemaakt.

Altijd op de hoogte blijven?