Brabantse worstenbroodjes door de brievenbus

18 juli 2017

Bakker Gert-Jan van der Heijden van de H&H Bakkerij in Riel krijgt veel vraag van buiten Brabant naar zijn worstenbroodjes. Daarom heeft hij samen met online marketingspecialist en ondernemer Ties van Strien iets nieuws bedacht. Via de site Brabantse-worstenbroodjes.nl levert hij één keer per week verse Brabantse worstenbroodjes voor het weekend door Nederland. Gewoon, via de brievenbus.

Geheim oud familierecept

De bakker bakt zijn worstenbroodjes volgens een geheim oud familierecept. Van der Heijden: "H&H staat inderdaad voor Heerlijk en Huisgemaakt! Ik kreeg veel vraag van buiten Brabant om worstenbroodjes te leveren, maar de verzending van foodproducten is niet eenvoudig. Het begint allemaal bij de receptuur en houdbaarheid. Onze worstenbroodjes zijn streekproducten en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten uit Brabant. Ze worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.”

Brievenbus

Door een nieuwe methodiek van Van der Heijden kunnen de worstenbroodjes voortaan 72 uur buiten de koelkast worden bewaard. Dit bood mogelijkheden voor een webshop. Online marketingspecialist van Strien ging er mee aan de slag. Klanten kunnen 24 uur per dag online worstenbroodjes voor het weekend bestellen. Vóór donderdag 14.00 uur besteld, betekent vrijdag/zaterdag afgeleverd.

Kleine bestellingen van 5 of 8 worstenbroodjes passen in een brievenbusdoos en worden gewoon met de post bezorgd. Naast consumenten wil het duo ook de zakelijke markt gaan veroveren. Maatwerk afspraken zijn ook mogelijk. Maatwerk afspraken zijn ook mogelijk. Klanten kunnen hierover mailen.

Altijd op de hoogte blijven?