Brabantse worstenbroodjes door de brievenbus

brabantse worstenbroodjes

Bakker Gert-Jan van der Heijden van de H&H Bakkerij in Riel krijgt veel vraag van buiten Brabant naar zijn worstenbroodjes. Daarom heeft hij samen met online marketingspecialist en ondernemer Ties van Strien iets nieuws bedacht. Via de site Brabantse-worstenbroodjes.nl levert hij één keer per week verse Brabantse worstenbroodjes voor het weekend door Nederland. Gewoon, via de brievenbus.

Geheim oud familierecept

De bakker bakt zijn worstenbroodjes volgens een geheim oud familierecept. Van der Heijden: "H&H staat inderdaad voor Heerlijk en Huisgemaakt! Ik kreeg veel vraag van buiten Brabant om worstenbroodjes te leveren, maar de verzending van foodproducten is niet eenvoudig. Het begint allemaal bij de receptuur en houdbaarheid. Onze worstenbroodjes zijn streekproducten en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten uit Brabant. Ze worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.”

Brievenbus

Door een nieuwe methodiek van Van der Heijden kunnen de worstenbroodjes voortaan 72 uur buiten de koelkast worden bewaard. Dit bood mogelijkheden voor een webshop. Online marketingspecialist van Strien ging er mee aan de slag. Klanten kunnen 24 uur per dag online worstenbroodjes voor het weekend bestellen. Vóór donderdag 14.00 uur besteld, betekent vrijdag/zaterdag afgeleverd.

Kleine bestellingen van 5 of 8 worstenbroodjes passen in een brievenbusdoos en worden gewoon met de post bezorgd. Naast consumenten wil het duo ook de zakelijke markt gaan veroveren. Maatwerk afspraken zijn ook mogelijk. Maatwerk afspraken zijn ook mogelijk. Klanten kunnen hierover mailen.

Lees ook
Van offline naar online

Van offline naar online

In dit artikel staat Frank Janssen (NBC) stil bij de tweede trend in brood: van offline naar online. Deze trend kan op twee manieren worden geïnterpreteerd, namelijk wie het koopt (oude vs. jongere generatie) en waar ze het kopen (in de winkel of via internet).

‘Je moet geen bakker worden als je niet vroeg op wil staan’

‘Je moet geen bakker worden als je niet vroeg op wil staan’

Mark van Dalen (27) heeft samen met zijn vrouw Willemien banketbakkerij Stam overgenomen in Capelle aan den IJssel. “Ik probeer altijd door het oog van de klanten naar mijn winkel te kijken. Het geeft altijd een goed gevoel als alles goed staat en de schappen aan het eind van de dag leeg zijn.”

Vijf tips om Generatie Z te bereiken

Vijf tips om Generatie Z te bereiken

In 2019 bestaat de wereldpopulatie voor 32 procent uit Generatie Z-jongeren. In 2020 stijgt dat percentage naar 40 procent. Hie bereik je als ambachtsman deze generatie?

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

In deze meewerkende functie geef je leiding aan maximaal 8 productiemedewerkers en leg je verantwoording af aan de shiftmanager. Je levert een actieve bijdrage aan...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers...

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Snij/ inpakmedewerker Omgeving Emmen

Als medewerker snij-inpak voer je de volgende werkzaamheden uit: - Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden bij het machinaal snijden en/of verpakken van...