BoulangerieTeam klaar voor het WK Boulangerie

Team WK Boulangerie 2022_foto BoulangerieTeam

Nog even en dan is het zover. Onder begeleiding van coach Meester Boulanger Wietse Schiere gaan Bas Goossen, Gerrit Huckriede en Roy Schepers de strijd aan voor de wereldtitel namens het Boulangerieteam. De elfde editie van Coupe du Monde de la Boulangerie (WK Boulangerie) vindt plaats van 26 tot en met 28 maart.

Het WK Boulangerie stond gepland voor januari maar vanwege covid-19 verschoven. De afgelopen maanden trainde het team vaak. Tijdens de wedstrijd is aanvoerder Bas verantwoordelijk voor de categorie baguettes en wereldbroden, gaat Roy aan de slag met de viennoiserie producten en bouwt Gerrit het sierstuk op wat geïnspireerd is op het thema ‘liefde’.

Coupe du Monde de la Boulangerie

Nederland neemt het op tegen: Zuid-Korea, Costa Rica, Ivoorkust, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Marokko, Noorwegen, Nederland, Senegal en Taipei – China. Coach Wietse gaat voor een podiumplek: “In het deelnemersveld zitten een paar stevige tegenstanders. De jongens zijn goed voorbereid en vormen een hecht team, ze gaan voor elkaar door het vuur. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat het ze gaat lukken”

BoulangerieTeam

Op dinsdag 29 maart om 11 uur vindt de prijsuitreiking plaats en weten we of het Bas, Gerrit, Roy en Wietse is gelukt om in de prijzen te vallen. De wedstrijd is te volgen via de sociale media kanalen van het BoulangerieTeam.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

 

Lees ook
Bakkers in de media - week 32

Bakkers in de media - week 32

Bakken voor de buurt, de oudste bakkerij van Nederland en niet meer 's nachts bakken. Wat lazen we deze week over de branche? Een greep uit de media.

Bakker Bart genomineerd voor Retailer of the Year

Bakker Bart genomineerd voor Retailer of the Year

Bakker Bart is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt de bakkersformule het op tegen Keurslager, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

September start campagne 'Brood, goed verhaal'

September start campagne 'Brood, goed verhaal'

In september start het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) met de campagne ‘Brood, goed verhaal’. Deze campagne is te zien via televisie, social media, online video en print.