'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

BILTHOVEN - Het Bosbrietje van ’t Hof van Eten in Den Haag mag een jaar lang het predikaat ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ voeren. Dat werd tijdens de eindronde van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bekendgemaakt. Volgens de jury bleek het niveau van de vijf finalisten ongekend hoog en kwalitatief en waren de broodcreaties aan elkaar gewaagd.

  • Gewaagde keuze
  • “Door het gebruik van de verse ingrediënten, de goede smaakcombinaties en de ‘hanteerbaarheid’ wist Het Bosbrietje ons te overtuigen”, vertelt de jury. Maar de jury lette ook op de originaliteit van het lunchroombroodje. “Het gebruik van vers fruit, waaronder frambozen, bosbessen en aardbeien, in combinatie met warme brie en aardbeienmousse bleek een gewaagde keuze, maar pakte goed uit”, aldus de jury. Het geheel werd verpakt in een witte pistolet, maar deed volgens de jury geen afbreuk aan het niveau. De jury concludeert dat Het Bosbrietje een fris en verassend broodje is. “Het gebruik van vers fruit en de gewaagde smaakcombinaties zorgen voor een unieke prikkeling van de zintuigen.”
Lees ook
Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de bakkersbranche?

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de bakkersbranche?

In de media verschijnen regelmatig berichten die interessant zijn voor de bakkersbranche. Wat kwam er afgelopen week allemaal voorbij?

Top 10 recepten uit Bakkers in bedrijf

Top 10 recepten uit Bakkers in bedrijf

Het jaar 2021 zit er bijna op. We tellen af naar 2022 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 10 recepten op Bakkers in bedrijf.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij sluit zich aan bij tweejarige broodcampagne

Stichting Ambachtelijke Bakkerij sluit zich aan bij tweejarige broodcampagne

Komend jaar wordt in de derde week van januari de nationale Week van het Brood georganiseerd. Die vormt de aftrap van een tweejarige imagocampagne en heeft als thema ‘Iedereen heeft soms een beetje volkoren nodig’. De Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt ambachtelijke bakkers om volop gebruik te maken van deze week om zichzelf én hun (volkoren) producten...