'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Lekkerste Lunchroombroodje. Uitgeverij PS. Bob van Deurzen Photography

BILTHOVEN - Het Bosbrietje van ’t Hof van Eten in Den Haag mag een jaar lang het predikaat ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ voeren. Dat werd tijdens de eindronde van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bekendgemaakt. Volgens de jury bleek het niveau van de vijf finalisten ongekend hoog en kwalitatief en waren de broodcreaties aan elkaar gewaagd.

  • Gewaagde keuze
  • “Door het gebruik van de verse ingrediënten, de goede smaakcombinaties en de ‘hanteerbaarheid’ wist Het Bosbrietje ons te overtuigen”, vertelt de jury. Maar de jury lette ook op de originaliteit van het lunchroombroodje. “Het gebruik van vers fruit, waaronder frambozen, bosbessen en aardbeien, in combinatie met warme brie en aardbeienmousse bleek een gewaagde keuze, maar pakte goed uit”, aldus de jury. Het geheel werd verpakt in een witte pistolet, maar deed volgens de jury geen afbreuk aan het niveau. De jury concludeert dat Het Bosbrietje een fris en verassend broodje is. “Het gebruik van vers fruit en de gewaagde smaakcombinaties zorgen voor een unieke prikkeling van de zintuigen.”
Lees ook
Consument blijft ook na coronacrisis online boodschappen doen

Consument blijft ook na coronacrisis online boodschappen doen

Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat een groot deel van de Nederlandse consumenten ook na de coronacrisis online boodschappen blijft doen. Consumenten kopen vooral dranken, verse producten en verpakt voedsel vaker online dan voor de uitbraak van het virus.

Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

Ranfru Stoverij staat voor luxe fruitvullingen, gemaakt van appels en peren uit eigen boomgaard. Samen met Bakeplus introduceren ze een nieuwe generatie vullingen. Hierbij zijn versheid, smaak en kwaliteit de uitgangspunten.

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Chefs kiezen steeds vaker voor kwalitatief goed brood. Het mandje wit stokbrood met iets te harde kruidenboter is in de meeste restaurants passé en sinds afgelopen jaar kent Nederland zelfs een broodsommelier. Bakery Institute in Zaandam wil brood definitief op de kaart zetten en biedt chefs in de horeca daarom een tweedaagse Masterclass Boulangerie...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker voor de nachtploeg. In deze functie...