'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

BILTHOVEN - Het Bosbrietje van ’t Hof van Eten in Den Haag mag een jaar lang het predikaat ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ voeren. Dat werd tijdens de eindronde van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bekendgemaakt. Volgens de jury bleek het niveau van de vijf finalisten ongekend hoog en kwalitatief en waren de broodcreaties aan elkaar gewaagd.

  • Gewaagde keuze
  • “Door het gebruik van de verse ingrediënten, de goede smaakcombinaties en de ‘hanteerbaarheid’ wist Het Bosbrietje ons te overtuigen”, vertelt de jury. Maar de jury lette ook op de originaliteit van het lunchroombroodje. “Het gebruik van vers fruit, waaronder frambozen, bosbessen en aardbeien, in combinatie met warme brie en aardbeienmousse bleek een gewaagde keuze, maar pakte goed uit”, aldus de jury. Het geheel werd verpakt in een witte pistolet, maar deed volgens de jury geen afbreuk aan het niveau. De jury concludeert dat Het Bosbrietje een fris en verassend broodje is. “Het gebruik van vers fruit en de gewaagde smaakcombinaties zorgen voor een unieke prikkeling van de zintuigen.”
Lees ook
Fleur de framboise - Tartelette met vers fruit

Fleur de framboise - Tartelette met vers fruit

Graag inspireer ik collega’s met deze tartelette omdat die vrij makkelijk te maken is, er mooi uitziet en erg lekker is. Normaal gesproken heeft een gebakje een interieur, dat zit deze keer aan de buitenkant. Oftewel: je ziet wat je krijgt! Een krokante bodem, crème Suisse en compote van vers fruit vormen een van de lekkerste zomerse combinaties.

Consument waardeert vakmanschap - Een ‘nieuwe’ rol  voor vers

Consument waardeert vakmanschap - Een ‘nieuwe’ rol voor vers

Dat voeding gerelateerd is aan onze gezondheid en kwaliteit van leven, is al lang geen nieuws meer. En dat verse producten daar een belangrijke rol in spelen, mogen we ook veronderstellen. Maar waaróm kiezen we steeds vaker voor vers en waar kopen we die producten het liefst?

Echte Bakkers tellen hun zegeningen

Echte Bakkers tellen hun zegeningen

"We zijn blij dat Echte Bakkers gemengde bedrijven zijn en dat de bakkers in Nederland open mochten blijven in tegenstelling tot veel andere landen in Europa.” Zo vat Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkersgilde, de afgelopen periode samen. “Maar natuurlijk zijn er ook onder de Echte Bakkers bedrijven die het nu heel moeilijk hebben.”

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...