'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Lekkerste Lunchroombroodje. Uitgeverij PS. Bob van Deurzen Photography

BILTHOVEN - Het Bosbrietje van ’t Hof van Eten in Den Haag mag een jaar lang het predikaat ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ voeren. Dat werd tijdens de eindronde van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bekendgemaakt. Volgens de jury bleek het niveau van de vijf finalisten ongekend hoog en kwalitatief en waren de broodcreaties aan elkaar gewaagd.

  • Gewaagde keuze
  • “Door het gebruik van de verse ingrediënten, de goede smaakcombinaties en de ‘hanteerbaarheid’ wist Het Bosbrietje ons te overtuigen”, vertelt de jury. Maar de jury lette ook op de originaliteit van het lunchroombroodje. “Het gebruik van vers fruit, waaronder frambozen, bosbessen en aardbeien, in combinatie met warme brie en aardbeienmousse bleek een gewaagde keuze, maar pakte goed uit”, aldus de jury. Het geheel werd verpakt in een witte pistolet, maar deed volgens de jury geen afbreuk aan het niveau. De jury concludeert dat Het Bosbrietje een fris en verassend broodje is. “Het gebruik van vers fruit en de gewaagde smaakcombinaties zorgen voor een unieke prikkeling van de zintuigen.”
Lees ook
Video: 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Video: 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

DEN HAAG - Het was feest in ’t Hof van Eten in Den Haag, nadat bekend werd dat Het Bosbrietje werd verkozen tot ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’. ’t Hof van Eten mag een jaar lang dit predikaat voeren. Gewaagde keuze Volgens de jury hebben de verse ingrediënten, de goede smaakcombinaties en de ‘hanteerbaarheid’ hen overtuigd. “Het gebruik...

Pluk de herfst

Pluk de herfst

Iedere ambachtelijke bakker werkt met producten uit de natuur. Of het nou gaat om de granen voor zijn brood of de ­vruchten voor zijn gebak: hij is afhankelijk van wat de natuur te bieden heeft. De ene oogst is daarbij de andere niet. Dat betekent dat een bakker ieder seizoen weer moet experimenteren met recepturen en werkwijzen. Het vraagt om vakmanschap...

Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...