Boek BROOD leverbaar door Beko

cover_brood_3D

Begin maart verschijnt BROOD, het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven. Hierin bundelt de Meester Boulanger reisverhalen en recepten uit zijn succesvolle gelijknamige programma bij Omroep MAX. In zeven Europese landen ging Robèrt op zoek naar verhalen achter brood. In BROOD doet hij in woord en beeld verslag van zijn ontmoetingen en ontdekkingen. Natuurlijk geeft hij ook de bijbehorende recepten prijs: van Franse baguettes en Duits bierbrood tot Zweeds oerbrood van de Vikingen. Op de website van Beko Techniek ( www.beko-techniek.nl ) en Beko Groothandel ( www.beko-groothandel.nl ) staat een preview.

Voorinschrijving bij Beko Techniek

Voor het vermarkten van het boek BROOD wordt er nauw samengewerkt tussen Ròbert van Beckhoven en Beko. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zowel de serie BROOD alsook het gelijknamige boek een toegevoegde waarde en positief imagoversterkend effect heeft voor ambachtelijk brood in het algemeen, ambachtelijke bakkerijen in het bijzonder en natuurlijk ook bij de consument. Beko verzorgt dan ook graag de verkoop van het boek BROOD aan de ambachtelijke bakker. Dit gaat per voorinschrijving.

Meet & Greet-arrangement

De verkoopprijs van het boek voor de consument is €19,90 (incl. btw). Dit is een vaste verkoopprijs, die gehanteerd moet worden. Hiervan mag niet afgeweken worden. Iedere bakker die gebruikmaakt van de voorinschrijving op BROOD bij Beko Techniek maakt kans op één van de 20 Meet & Greet-arrangementen die Beko samen met Robèrt van Beckhoven verloot. Het voorinschrijfformulier kan aangevraagd worden per e-mail bij Beko Techniek: bg@beko-techniek.nl. Het boek BROOD ligt waarschijnlijk tijdens de Bakkersvak 2017 op 5 en 6 maart ter inzage op de Beko-stands.

Lees ook
Echte Bakkers tellen hun zegeningen

Echte Bakkers tellen hun zegeningen

"We zijn blij dat Echte Bakkers gemengde bedrijven zijn en dat de bakkers in Nederland open mochten blijven in tegenstelling tot veel andere landen in Europa.” Zo vat Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkersgilde, de afgelopen periode samen. “Maar natuurlijk zijn er ook onder de Echte Bakkers bedrijven die het nu heel moeilijk hebben.”

Drie dagen ijs-spiratie

Drie dagen ijs-spiratie

De ijssector blijft groeien. Misschien iets minder dan voorheen, maar desondanks groei. Steeds meer bedrijven binnen het bakkersambacht richten zich ook op ijs. Een podium voor ijsspecialisten mocht daarom op Bakkersvak niet ontbreken. Met drie dagen vol wedstrijden inspireerde de ijsbranche alle bezoekers.

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Op 1, 2 en 3 maart 2020 vond de negende editie van de meest toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerij- en ijssector plaats: vakbeurs Bakkersvak. Net als in 2019 hadden vakprofessionals drie dagen de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Deze editie was de eerste officiële samensmelting tussen Bakkersvak en IJs-Vak als eigen titels.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...