Boek BROOD leverbaar door Beko

cover_brood_3D

Begin maart verschijnt BROOD, het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven. Hierin bundelt de Meester Boulanger reisverhalen en recepten uit zijn succesvolle gelijknamige programma bij Omroep MAX. In zeven Europese landen ging Robèrt op zoek naar verhalen achter brood. In BROOD doet hij in woord en beeld verslag van zijn ontmoetingen en ontdekkingen. Natuurlijk geeft hij ook de bijbehorende recepten prijs: van Franse baguettes en Duits bierbrood tot Zweeds oerbrood van de Vikingen. Op de website van Beko Techniek ( www.beko-techniek.nl ) en Beko Groothandel ( www.beko-groothandel.nl ) staat een preview.

Voorinschrijving bij Beko Techniek

Voor het vermarkten van het boek BROOD wordt er nauw samengewerkt tussen Ròbert van Beckhoven en Beko. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zowel de serie BROOD alsook het gelijknamige boek een toegevoegde waarde en positief imagoversterkend effect heeft voor ambachtelijk brood in het algemeen, ambachtelijke bakkerijen in het bijzonder en natuurlijk ook bij de consument. Beko verzorgt dan ook graag de verkoop van het boek BROOD aan de ambachtelijke bakker. Dit gaat per voorinschrijving.

Meet & Greet-arrangement

De verkoopprijs van het boek voor de consument is €19,90 (incl. btw). Dit is een vaste verkoopprijs, die gehanteerd moet worden. Hiervan mag niet afgeweken worden. Iedere bakker die gebruikmaakt van de voorinschrijving op BROOD bij Beko Techniek maakt kans op één van de 20 Meet & Greet-arrangementen die Beko samen met Robèrt van Beckhoven verloot. Het voorinschrijfformulier kan aangevraagd worden per e-mail bij Beko Techniek: bg@beko-techniek.nl. Het boek BROOD ligt waarschijnlijk tijdens de Bakkersvak 2017 op 5 en 6 maart ter inzage op de Beko-stands.

Lees ook
Kandidaten kunnen zich nog aanmelden voor Meesterexamens 2021

Kandidaten kunnen zich nog aanmelden voor Meesterexamens 2021

Kandidaten die willen deelnemen aan de Meesterexamens Boulanger en Patissier kunnen zich nog aanmelden. De inschrijving is geopend tot en met 16 oktober 2020. Op de websites Meesterexamen Patissier en Meesterexamen Boulanger staan alle voorwaarden om aan een van deze examens deel te nemen en kunnen kandidaten zich inschrijven.

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

De Beko Speculaaskeuringen gaan door. Beko wil ook in dit ‘Corona-jaar’ bakkers en banketbakkers de kans geven om hun speculaas te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury. De uitslag van de keuringen geeft immers een enorme boost aan speculaasverkopen bij ambachtelijke bedrijven.

Vereniging de Meesters en SVH willen samenwerken

Vereniging de Meesters en SVH willen samenwerken

Vereniging de Meesters en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) ondertekenden 9 juli 2020 een intentieverklaring om samen te werken op het gebied van de titels Meester Boulanger en Meester Patissier. Vakmanschap staat bij beide partijen centraal en daarnaast vervagen de grenzen tussen beide segmenten.

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...

Broodbakker omgeving Zwolle

Broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen? In verband met een vrijgekomen positie zoeken wij een broodbakker voor deze bakkerij. Omdat er ruimte is voor verdere opleiding is jarenlange ervaring...