Boek BROOD leverbaar door Beko

cover_brood_3D

Begin maart verschijnt BROOD, het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven. Hierin bundelt de Meester Boulanger reisverhalen en recepten uit zijn succesvolle gelijknamige programma bij Omroep MAX. In zeven Europese landen ging Robèrt op zoek naar verhalen achter brood. In BROOD doet hij in woord en beeld verslag van zijn ontmoetingen en ontdekkingen. Natuurlijk geeft hij ook de bijbehorende recepten prijs: van Franse baguettes en Duits bierbrood tot Zweeds oerbrood van de Vikingen. Op de website van Beko Techniek ( www.beko-techniek.nl ) en Beko Groothandel ( www.beko-groothandel.nl ) staat een preview.

Voorinschrijving bij Beko Techniek

Voor het vermarkten van het boek BROOD wordt er nauw samengewerkt tussen Ròbert van Beckhoven en Beko. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zowel de serie BROOD alsook het gelijknamige boek een toegevoegde waarde en positief imagoversterkend effect heeft voor ambachtelijk brood in het algemeen, ambachtelijke bakkerijen in het bijzonder en natuurlijk ook bij de consument. Beko verzorgt dan ook graag de verkoop van het boek BROOD aan de ambachtelijke bakker. Dit gaat per voorinschrijving.

Meet & Greet-arrangement

De verkoopprijs van het boek voor de consument is €19,90 (incl. btw). Dit is een vaste verkoopprijs, die gehanteerd moet worden. Hiervan mag niet afgeweken worden. Iedere bakker die gebruikmaakt van de voorinschrijving op BROOD bij Beko Techniek maakt kans op één van de 20 Meet & Greet-arrangementen die Beko samen met Robèrt van Beckhoven verloot. Het voorinschrijfformulier kan aangevraagd worden per e-mail bij Beko Techniek: bg@beko-techniek.nl. Het boek BROOD ligt waarschijnlijk tijdens de Bakkersvak 2017 op 5 en 6 maart ter inzage op de Beko-stands.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
NBC: broodconsumptie staat onder druk

NBC: broodconsumptie staat onder druk

Het dagelijks eten van brood staat onder druk, blijkt uit onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Jaarlijks brengt het NBC de broodmarkt in kaart. Dit zijn de meest opvallende marktcijfers en ontwikkelingen van brood tot en met 2022.

Feest van herkenning in Gorinchem

Feest van herkenning in Gorinchem

In de evenementenhal in Gorinchem was afgelopen week de vakbeurs Bakkersvak. Eindelijk … Het was voor het eerst sinds corona dat ik bedrijven, collega-docenten, studenten en andere mensen uit het vak in een ontspannen sfeer mocht ontmoeten.

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.