Boek beste thuisbakker verschenen

Heel Holland Bakt met Annematie

Het boek van Annemarie Pronk, de winnares van het programma 'Heel Holland bakt', is verschenen. 'Heel Holland Bakt met Annemarie' staat vol praktische en toegankelijke recepten die ideaal zijn om thuis te maken met de kids.

Met haar klassieke bakrecepten worden alledaagse momenten weer heerlijk en bijzonder, met hoofdstukken als 'Bakken voor veel mensen', 'Bakken met weinig tijd', 'Bakken als het feest is' en 'Bakken in het weekend'. In het boek staan de winnende recepten uit Heel Holland Bakt, zoals de indrukwekkende spekkoek.

Annemarie Pronk is getrouwd, heeft vier dochters en werkt bij het Leger des Heils als projectmanager.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Oranje tompoucen zijn een hot item bij de ambachtelijke bakker tijdens Koningdag. Het bekende bakprogramma Heel Holland Bakt daagt nu ook thuisbakkers uit om met product aan de slag te gaan met de Koninklijke Tompouce Challenge.

Bij Anna’s Smaakatelier staat taart centraal

Bij Anna’s Smaakatelier staat taart centraal

Anna Yilmaz won in 2019 Heel Holland Bakt en werkte sindsdien hard - ze deed onder meer de 9weekse patisserie bij het Bakery Institute - aan het realiseren van haar grote droom: een eigen koffie- en taartenzaak. Vanaf volgende week is Anna’s Smaakatelier in het centrum van Amersfoort open.

Het Nederlands bakboek

Het Nederlands bakboek

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! Ontdek de Nederlandse bakcultuur in ‘Het Nederlands bakboek’ van Gaitri Pagrach-Chandra. Zij laat zien dat Nederland, als het gaat om bakken juist een lange traditie en eigen identiteit heeft.