Biologische bakkerij Bolhuis zoekt nieuwe eigenaar

22 februari 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

Eko Bakkerij Bolhuis in het Friese dorp Jubbega is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De ambachtelijke bakkerij, die al 60 jaar bestaat, bakt meer dan 25 jaar 100% biologisch, met ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek. Het assortiment bestaat uit zo’n 200 biologische brood- en banketproducten.

Het afzetgebied van Bakkerij Bolhuis is hoofdzakelijk in het noorden van Nederland, via de bakkerij met winkel, een rijdende winkel die elke week op vier markten staat en een webwinkel waar zowel uit het binnen- en buitenland wordt besteld. Ook wordt er geleverd aan diverse biowinkels en webwinkels, zoals Ekoplaza, Odin, Hofweb en De Streekboer. In de loop der jaren heeft Bakkerij Bolhuis een grote klantenkring opgebouwd die nog steeds groeit.

Eigenaren Berend Bolhuis en zijn zus Jantje zijn wegens hun leeftijd op zoek naar een nieuwe opvolger met passie en feeling voor biologische producten. Zelf willen ze nog wel een paar jaar meedraaien om de overname zo goed mogelijk te leiden. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen via onderstaande gegevens.

Bakkerij Bolhuis
Jelle van Damweg 25
8411 XA Jubbega
Tel. 0516461312
E-mail: bakkerbolhuis@hotmail.com

Lees ook: Eko Bakkerij Bolhuis bakt 25 jaar biologisch

Altijd op de hoogte blijven?