Oppo is gezond, Happy mrs. Jersey is nieuw (en Nederlands)

happy mrs jersey

Oppo icecream is het eerste ijsmerk dat hun product als gezond ijs mag verkopen. Eén bolletje ijs bevat maximaal 40 calorieën.

Het ijs wordt gemaakt van weidemelk, virgin kokosolie en steviablad, waardoor het minder calorieën bevat dan ijssoorten die met room en suiker worden bereid. Het merk is verkrijgbaar bij Albert Heijn in de volgende smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Oppo icecream komt uit het Groot-Brittannië.

Happy mrs. Jersey Ice Cream

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een nieuw Hollands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. Het roomijs wordt handgemaakt in een klein ijsfabriekje in Stellendam, door drie broers; Arjen, Peter & Don. Zij verrijken het roomijs met onder meer eigengemaakte sauzen, fudges en allerlei andere toevoegingen.

Door de ingrediënten, traditionele ijsbereiding, verse melk en zachte pasteurisatie wordt er een echt premium ijs gemaakt, waarbij de smaak van het zuivel behouden blijft. Happy mrs. Jersey kiest bewust voor biologisch omdat dit beter is voor mens, dier & milieu.

Happy mrs. Jersey is verkrijgbaar in de smaken Nuts about Pistachio, Chunky dark Chocolate en Sea Salted Caramel. Kijk op www.happymrsjersey.com voor verkooppunten.

Lees ook
BioNederland bestaat 25 jaar

BioNederland bestaat 25 jaar

BioNederland, een vereniging van biologische producenten en handel, bestaat 25 jaar. De vereniging heeft de dag bijna 100 leden, die een omzet in biologische producten van meer dan 2 miljard euro vertegenwoordigen.

95 procent van huishoudens koopt biologisch

95 procent van huishoudens koopt biologisch

In 2019 kocht 95,1 procent van de huishoudens biologische producten. Dat blijkt uit nieuw onderzoek dat is uitgevoerd door Gfk in opdracht van Bionext. De meerderheid (89 procent) koopt deze producten gewoon in de supermarkt.

Chocolaterie De Truffel maakt eigen chocolade

Chocolaterie De Truffel maakt eigen chocolade

Chocolaterie De Truffel in Woerden en Alphen aan den Rijn loopt graag voorop in internationale trends. Zo verkopen ze al jaren 100 procent natuurlijke, biologische en eerlijke chocolade. Sinds kort maken ze ook zelf chocolade van biologische cacaobonen, waaronder suikervrije en vegan varianten.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...