Oppo is gezond, Happy mrs. Jersey is nieuw (en Nederlands)

happy mrs jersey

Oppo icecream is het eerste ijsmerk dat hun product als gezond ijs mag verkopen. Eén bolletje ijs bevat maximaal 40 calorieën.

Het ijs wordt gemaakt van weidemelk, virgin kokosolie en steviablad, waardoor het minder calorieën bevat dan ijssoorten die met room en suiker worden bereid. Het merk is verkrijgbaar bij Albert Heijn in de volgende smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Oppo icecream komt uit het Groot-Brittannië.

Happy mrs. Jersey Ice Cream

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een nieuw Hollands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. Het roomijs wordt handgemaakt in een klein ijsfabriekje in Stellendam, door drie broers; Arjen, Peter & Don. Zij verrijken het roomijs met onder meer eigengemaakte sauzen, fudges en allerlei andere toevoegingen.

Door de ingrediënten, traditionele ijsbereiding, verse melk en zachte pasteurisatie wordt er een echt premium ijs gemaakt, waarbij de smaak van het zuivel behouden blijft. Happy mrs. Jersey kiest bewust voor biologisch omdat dit beter is voor mens, dier & milieu.

Happy mrs. Jersey is verkrijgbaar in de smaken Nuts about Pistachio, Chunky dark Chocolate en Sea Salted Caramel. Kijk op www.happymrsjersey.com voor verkooppunten.

Lees ook
Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Veel ijsondernemers vragen vanwege de stijgende kosten meer voor hun ijs. De meeste salons rekenen nu 1,25 tot 1,50 euro per bolletje. Dat vertelt Teun Loonen, voorzitter van het Ambachtelijk IJscentrum aan Nu.nl.

CSM Ingredients presenteert eerste duurzaamheidsverslag

CSM Ingredients presenteert eerste duurzaamheidsverslag

CSM Ingredients, innovatie- en productiebedrijf van food tech ingrediënten, presenteert een nieuwe benadering van duurzaamheid met zijn “Thrive for Impact”-plan. Met dit plan wil het bedrijf een verantwoorde manier van zakendoen waarbij de maatschappij en planeet centraal staan bevorderen. Daarvoor presenteert CSM Ingredients zijn eerste duurzaamheidsverslag...

Certificeringssysteem voor verkoop onverpakte biologische producten vereenvoudigd

Certificeringssysteem voor verkoop onverpakte biologische producten vereenvoudigd

Minister Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit informeerde de Tweede Kamer op 21 juni in een Kamerbrief over de actuele stand van zaken van de certificering van supermarkten, kleine verkooppunten en speciaalzaken voor de verkoop van onverpakte biologische producten. Verkooppunten die onverpakte biologische producten verkopen, moeten hiervoor...