Binnenkort opent Bakkerij van Namen de deuren

26 augustus 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Bakkerij van Namen

Bakker Patrick van Namen opent op donderdag 9 september zijn bakkerij in Zaltbommel. Patrick: "Ik wil mensen het echte ambacht laten proeven dat je bij veel bakkerijen juist ziet verdwijnen. Geen poeders en broodverbetermiddelen. Bij Van Namen proef je kwaliteit en kies je voor echte smaakbeleving."

Bakkerij van Namen is een open bakkerij waar klanten kunnen zien wat het echte ambacht inhoudt. De bakkerij is is gespecialiseerd in desembrood, gemaakt van vloeibare desem, zeezout, bloem en water. Aan het desembrood wordt niets kunstmatigs toegevoegd en de bereidingstijd is daarom minimaal 12 uur. Naast desembrood zitten er ook andere lekkere broodsoorten in het assortimenten. Daarnaast verkoopt de bakkerij krentenbollen, broodjes, suikerbrood, gebak, koekjes en hartige snacks.

Eigenaar Patrick van Namen woont samen met zijn vrouw en kinderen in Zaltbommel. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan als bakker en leidinggevende in deze branche. Hij werkte onder andere bij Bakkerij van Leeuwen en Brabantsche Worstenbroodjes. Daarnaast bakte hij vanuit huis met een simpel oventje en klein rijskastje. De reacties waren keer op keer lovend. Daar haalde hij zoveel voldoening uit, dat de droom ontstond om een eigen bakkerij te beginnen.

Die droom komt nu uit. Donderdag 9 september opent Patrick zijn eigen bakkerij op de Schans 5 in Zaltbommel.

Altijd op de hoogte blijven?