Binnenkort opent Bakkerij van Namen de deuren

Bakkerij van Namen_foto bakkerij van Namen

Foto: Bakkerij van Namen

Bakker Patrick van Namen opent op donderdag 9 september zijn bakkerij in Zaltbommel. Patrick: "Ik wil mensen het echte ambacht laten proeven dat je bij veel bakkerijen juist ziet verdwijnen. Geen poeders en broodverbetermiddelen. Bij Van Namen proef je kwaliteit en kies je voor echte smaakbeleving."

Bakkerij van Namen is een open bakkerij waar klanten kunnen zien wat het echte ambacht inhoudt. De bakkerij is is gespecialiseerd in desembrood, gemaakt van vloeibare desem, zeezout, bloem en water. Aan het desembrood wordt niets kunstmatigs toegevoegd en de bereidingstijd is daarom minimaal 12 uur. Naast desembrood zitten er ook andere lekkere broodsoorten in het assortimenten. Daarnaast verkoopt de bakkerij krentenbollen, broodjes, suikerbrood, gebak, koekjes en hartige snacks.

Eigenaar Patrick van Namen woont samen met zijn vrouw en kinderen in Zaltbommel. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan als bakker en leidinggevende in deze branche. Hij werkte onder andere bij Bakkerij van Leeuwen en Brabantsche Worstenbroodjes. Daarnaast bakte hij vanuit huis met een simpel oventje en klein rijskastje. De reacties waren keer op keer lovend. Daar haalde hij zoveel voldoening uit, dat de droom ontstond om een eigen bakkerij te beginnen.

Die droom komt nu uit. Donderdag 9 september opent Patrick zijn eigen bakkerij op de Schans 5 in Zaltbommel.

Dossiers
Lees ook
Sirha Europain zet de Franse bakkerij centraal

Sirha Europain zet de Franse bakkerij centraal

Van 22 tot 25 januari 2022 heet Europain professionals uit de bakkerijbranche weer welkom in Parijs om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de Franse bakkerij.

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Grondstoffenproducent Ireks springt hier op in en introduceert Plusminus volkoren. Voor koolhydraat verlaagd speciaalbrood dat naar ‘gewoon’ lekker brood smaakt en perfect om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers  creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe ze die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of...