Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

24 oktober 2022

Dinsdag 1 november aanstaande organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst bij Jan Aart Schuld in Oldebroek. Het thema van de bijeenkomst is deze keer heel actueel: het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Wat zijn de mogelijkheden?

Vanaf 14.00 uur leiden twee sprekers het thema in. Ondernemer Jan Aart Schuld werd na de opening van zijn prachtige bakkerijbedrijf/horecabedrijf geconfronteerd met sluitingen als gevolg van corona. Hij vertelt over hoe hij met deze situatie omging. Daarna spreekt Cornelis Mosselman van familiebedrijf Bi-Jovira, een boerenbedrijf dat gelet op de gewijzigde omstandigheden zich gedwongen zag het bedrijf volkomen anders in te richten.

Na de sprekers wordt in groepen gediscussieerd over en gezocht naar mogelijkheden om de bakkerij toekomstbestendig te maken. Leden en andere geïnteresseerden uit de branche zijn welkom om de middag bij te wonen, meld je daarvoor wel aan.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner. Het diner is gratis voor leden, niet-leden betalen hiervoor €25,00. Als u ter plekke besluit lid te worden van het Genootschap voor de Bakkerij, is het diner uiteraard ook gratis.

Programma
Inloop: vanaf 13.30 uur
Aanvang programma: 14.00 uur

Adres
Zuiderzeestraatweg Oost 18
8081 LC Elburg

Aanmelden kan via deze link.

Altijd op de hoogte blijven?