Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

brood 2_pixabay

Dinsdag 1 november aanstaande organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst bij Jan Aart Schuld in Oldebroek. Het thema van de bijeenkomst is deze keer heel actueel: het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Wat zijn de mogelijkheden?

Vanaf 14.00 uur leiden twee sprekers het thema in. Ondernemer Jan Aart Schuld werd na de opening van zijn prachtige bakkerijbedrijf/horecabedrijf geconfronteerd met sluitingen als gevolg van corona. Hij vertelt over hoe hij met deze situatie omging. Daarna spreekt Cornelis Mosselman van familiebedrijf Bi-Jovira, een boerenbedrijf dat gelet op de gewijzigde omstandigheden zich gedwongen zag het bedrijf volkomen anders in te richten.

Na de sprekers wordt in groepen gediscussieerd over en gezocht naar mogelijkheden om de bakkerij toekomstbestendig te maken. Leden en andere geïnteresseerden uit de branche zijn welkom om de middag bij te wonen, meld je daarvoor wel aan.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner. Het diner is gratis voor leden, niet-leden betalen hiervoor €25,00. Als u ter plekke besluit lid te worden van het Genootschap voor de Bakkerij, is het diner uiteraard ook gratis.

Programma
Inloop: vanaf 13.30 uur
Aanvang programma: 14.00 uur

Adres
Zuiderzeestraatweg Oost 18
8081 LC Elburg

Aanmelden kan via deze link.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

Blik op de toekomst, daar ging het om bij de bijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij. Het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Bakker en ondernemer Jan Aart Schuld en akkerbouwer Cornelis Mosselman helpen je op weg.

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Matchmakingevent FutureMakers in Rotterdam-Rijnmond een succes

Matchmakingevent FutureMakers in Rotterdam-Rijnmond een succes

Zondag 19 juni organiseerde Stichting Bakkracht samen met het Nederlands Bakkerij Centrum het matchingsevent FutureMakers. Bijna dertig bedrijven uit regio Rotterdam-Rijnmond gingen in gesprek met ruim zestig studenten en werkzoekenden. Niet alleen voor reguliere banen maar ook leerwerkplekken, stages en onderzoeksopdrachten.