Bij Robèrt opent tweede bakkerij in Leidschendam

Bakkers in bedrijf_bij_Robèrt_-_tekenmoment_Robèrt,_Pirjo_en_Unibail_Rodamco[1]

Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven opent een tweede bakkerij in Leidschendam. De bakkerij krijgt een omvang van 800 m² en bestaat uit een open boulangerie en patisserie met cursusruimte op de eerste verdieping van versmarkt Fresh!, onderdeel van het toekomstige Mall of the Netherlands te Leidschendam. De nieuwe bakkerij is pas in 2019 gereed. Daarom openen Robèrt en zijn team eind 2018 een kiosk op de begane grond.

bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven, zijn partner Pirjo de Winkel en het hele team van bij Robèrt in Oisterwijk zijn verheugd. De Winkel: "De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh! passen uitstekend bij ons merk. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten."

Van Beckhoven vult aan: "We zijn de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in de leerfabriek in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen vertellen, laten zien en laten proeven wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen. Daar zijn we trots op en we hebben zin in deze stap!"

Bakkers-in-bedrijf_bij_Robèrt_-_impressie_open_bakkerij_1ste_verdieping_Mall_of_the_Netherlands_-_800_m2_-_CLEANBR1-300x212 © bij Robèrt

Open bakkerij

In de open bakkerij met grote glazen wand kunnen bezoekers van Fresh! straks, net als in Oisterwijk, ter plekke zien en beleven hoe de ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. Al die producten uit de bakkerij kun de bezoekers natuurlijk ook proeven en kopen. Daarnaast gaat het team van bij Robèrt hier proeverijen en cursussen organiseren om de liefde voor en kennis van brood en patisserie te delen.

Vanaf eind 2018 kunnen liefhebbers van brood en banket in de kiosk op de begane grond van Fresh! alvast kennismaken met de diverse ambachtelijke broden en patisserie- en chocoladeproducten van bij Robèrt. Daarbij staat de combinatie van vakmanschap en eersteklas grondstoffen garant voor het beste eindproduct dat de consument zich kan wensen.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media | Week 12-2023

Bakkers in de media | Week 12-2023

Geen doorstart voor Bakkerij Jonker, tarweprijs blijft dalen en Siemon de Jong stopt met taarten van Abel. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Bakkers in de media | Week 10-2023

Bakkers in de media | Week 10-2023

Nieuwe kansen voor brood vanwege de eiwittransitie, bakkers hebben nog steeds last van hoge energie en loonkosten en Broodje Deeg start een petitie voor opening op zondag. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.