Bij Robèrt opent tweede bakkerij in Leidschendam

5 juli 2018

Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven opent een tweede bakkerij in Leidschendam. De bakkerij krijgt een omvang van 800 m² en bestaat uit een open boulangerie en patisserie met cursusruimte op de eerste verdieping van versmarkt Fresh!, onderdeel van het toekomstige Mall of the Netherlands te Leidschendam. De nieuwe bakkerij is pas in 2019 gereed. Daarom openen Robèrt en zijn team eind 2018 een kiosk op de begane grond.

bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven, zijn partner Pirjo de Winkel en het hele team van bij Robèrt in Oisterwijk zijn verheugd. De Winkel: "De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh! passen uitstekend bij ons merk. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten."

Van Beckhoven vult aan: "We zijn de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in de leerfabriek in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen vertellen, laten zien en laten proeven wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen. Daar zijn we trots op en we hebben zin in deze stap!"

Bakkers-in-bedrijf_bij_Robèrt_-_impressie_open_bakkerij_1ste_verdieping_Mall_of_the_Netherlands_-_800_m2_-_CLEANBR1-300x212 © bij Robèrt

Open bakkerij

In de open bakkerij met grote glazen wand kunnen bezoekers van Fresh! straks, net als in Oisterwijk, ter plekke zien en beleven hoe de ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. Al die producten uit de bakkerij kun de bezoekers natuurlijk ook proeven en kopen. Daarnaast gaat het team van bij Robèrt hier proeverijen en cursussen organiseren om de liefde voor en kennis van brood en patisserie te delen.

Vanaf eind 2018 kunnen liefhebbers van brood en banket in de kiosk op de begane grond van Fresh! alvast kennismaken met de diverse ambachtelijke broden en patisserie- en chocoladeproducten van bij Robèrt. Daarbij staat de combinatie van vakmanschap en eersteklas grondstoffen garant voor het beste eindproduct dat de consument zich kan wensen.

Altijd op de hoogte blijven?