Bidfood blijft Founding Partner Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam_stand Bidfood

Foto: Gastvrij Rotterdam

Bidfood blijft Foundingpartner van horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Begin april verlengde de internationale horecagroothandel de Founding Partner overeenkomst voor de komende vijf edities. Bidfood is vanaf het begin bij Gastvrij Rotterdam betrokken. Sinds de eerste editie in 2012 presenteert de groothandel zich jaarlijks met ruim 30 leveranciers in een grote stand op de beursvloer.

Dick Slootweg, CEO Bidfood: "Wij zijn vanaf het begin als Founding Partner betrokken bij de beurs Gastvrij Rotterdam. Het is mooi om te zien hoe de beurs zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige beurs. Mede dat heeft ervoor gezorgd dat wij al zeven edities en negen jaar trotse partner zijn van Gastvrij Rotterdam. Natuurlijk zijn we er ook trots op dat Bidfood de food leverancier voor Ahoy is geworden. Wij kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Gastvrij Rotterdam de komende vijf jaar voort te zetten”.

Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is ook enthousiast over de verlenging van deze strategische samenwerking: "Wij zijn blij met de jarenlange, constructieve samenwerking tussen Bidfood en Gastvrij Rotterdam. Dat dit commitment voor de komende vijf jaar door Bidfood juist nu gegeven wordt, in dit zwaarste jaar voor zowel de horeca als de evenementenbranche ooit, wordt uiteraard zeer gewaardeerd. De groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners toont zich ieder jaar zeer betrokken en maakt het mogelijk dat Gastvrij Rotterdam zich elke editie verder kwalitatief ontwikkelt en groeit.”

Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20 tot en met 22 september in Rotterdam Ahoy.  Ga voor meer informatie over de beurs naar de website.

Dossiers
Lees ook
Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

De kickoff van de Week van de horeca, van 20 tot en 25 september, vindt plaats op de openingsdag van Gastvrij Rotterdam. Op 20 september om 12.00 uur vieren de organisaties de gezamenlijke start op de beursvloer in Rotterdam Ahoy.

Drankenindustrie geraakt door horecasluiting

Drankenindustrie geraakt door horecasluiting

De horecasluiting vanwege de coronapandemie zorgde ervoor dat de leveringen van de drankenindustrie aan de horeca werden gehalveerd naar 215 miljoen euro. Dit zorgde voor een krimp van 5,1 procent van de totale productie van de drankenindustrie.

ING: Miljardenverschuiving van bestedingen aan eten en drinken door corona

ING: Miljardenverschuiving van bestedingen aan eten en drinken door corona

Door de coronapandemie zijn in Nederland de bestedingen aan eten en drinken verschoven. Uit onderzoek van het ING Economisch Bureau blijkt dat de uitgaven in de horeca daalden, terwijl deze in de supermarkt en speciaalzaken toenamen. Ook online nam een vlucht. De onderzoekers concluderen dat de afzetmarkt voor voedingsbedrijven structureel is veranderd