Beko viert 50ste verjaardag op Najaarsdagen

4 augustus 2015

Maandag 21 en dinsdag 22 september staan voor de Beko-organisatie in het teken van de Beko Najaarsdagen. Beide dagen is deze vakbeurs, die ook dit jaar gehouden wordt bij NBCongrescentrum in Nieuwegein, voor bezoekers geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Er zijn 95 stands met bakkerijleveranciers, de Beko bedrijven en Bakery Market partners.

"Tijdens de Najaarsdagen laten standhouders zich van hun beste kant zien", vertelt Helma Elemans (manager Ledenzaken & Communicatie Coöperatieve Vereniging Beko). "We hebben de acties, de activiteiten en innovaties van leveranciers in kaart gebracht. En dat zijn er echt veel dit jaar. Bakkers die de beurs bezoeken kunnen forse (inkoop)voordelen behalen en zullen beslist geïnspireerd worden. Uiteraard worden er demonstraties gegeven en nieuwe producten, diensten en (verkoop)concepten gepresenteerd."

Speculaaskeuring

Eén van de vaste onderdelen tijdens de Najaarsdagen zijn de speculaaskeuringen. Elke deelnemer ontvangt bij een voldoende of meer een certificaat, een puntenlijst en een posterpakket, waarmee hij zich kan profileren in zijn eigen marktgebied. Vorig jaar werden er voor het eerst provinciewinnaars per categorie gekozen en één overkoepelende landelijke winnaar. Dit jaar is dit ook het geval.

Cadeautje voor de leden

Dit jaar bestaat Coöperatieve Vereniging Beko u.a. 50 jaar. Er zijn op dit moment ruim 1.600 bakker-ondernemers lid van de coöperatie. Er is over gedacht een jubileumfeest te houden, maar Beko heeft besloten het geld liever te besteden aan een praktisch cadeau, dat elk lid tijdens de Najaarsdagen zal ontvangen.

Op 11 september wordt er per post een mailing met alle relevante informatie en acties verstuurd.

Altijd op de hoogte blijven?