Beko Techniek introduceert nieuwe zakkensluiter ClipClose 1250

Beko Techniek_ClipClose

Beko Techniek brengt de ClipClose 1250 op de markt. Een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips. Voor de nieuwe zakkensluiter werkt Beko Techniek samen met Broodsnijmachines.nl. 

De ClipClose 1250 werkt als volgt. Na het snijden van het brood en dichtdraaien van de broodzak, doet de medewerker de zak in de daarvoor bestemde opening van de ClipClose 1250. De clip wordt snel geplaatst waarna een nieuwe clip voor het sluiten van de volgende broodzak automatisch wordt klaargezet.

Volgens Beko Techniek biedt de ClipClose 1250 biedt voordelen ten opzichte van een plakbandsluiter. Consumenten kunnen met de clip is de verpakking eenvoudiger openen en luchtdicht hersluiten. Ook wordt het scheuren van de broodzak bij openen voorkomen.
Voor de bakkerij gaat het inpakken van het brood sneller, zonder haperingen of gescheurde broodzakken, zoals dat regelmatig bij een plakbandsluiter het geval is.

De ClipClose 1250 is verkrijgbaar in de webshop van Beko Techniek.

Lees ook
Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo®

Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo®

Per 17 mei aanstaande starten Beko Techniek en VoorDeeg een nieuw concept genaamd Voortissimo®, het merk waaronder advies, kennis, trainingen, creativiteit, processen en machines voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten zelfbereide voordegen samengebracht worden. Door gebruik te maken van Voortissimo® kan iedere...

Samenwerking Beko Techniek en Fritsch-Multivac

Samenwerking Beko Techniek en Fritsch-Multivac

Beko Techniek en Multivac hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend over het Duitse merk Fritsch. Fritsch is een van de marktleiders op het gebied van deegoplossingen en onderdeel van Multivac. Beko Techniek verkrijgt de exclusieve vertegenwoordiging voor ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen in Nederland en Multivac voor industriële bakkerijen.

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Onlangs breidde Beko Techniek de traditionele lijn oliebollenbakapparaten uit met een geautomatiseerd doorschuif- en manden-uitneem-systeem. Samen met Royal Smilde (Natura Olie) en AB Mauri (oliebollenmix) maakte de organisatie een video over het oliebollenbakproces, techniek, grondstoffen en tips.