Beko Techniek introduceert Kemper Kronos

WIJCHEN - Beko Techniek introduceert de nieuwste generatie spiraalkneder van Kemper: de Kronos. Een robuuste, zeer betrouwbare kneder met uitrijdbare kuip die mengt en kneedt volgens het bekende 3-zones-kneedprincipe van Kemper. Snelle, gelijkmatige en intensieve menging van grondstoffen zorgt voor een optimaal kneedresultaat, dat moeiteloos telkens weer reproduceerbaar is. De Kronos is leverbaar in twee verschillende typen: de Kronos en de Kronos Pro.

Voordelen

Zowel de Kronos als de Kronos Pro biedt veel voordelen:

  • Uitermate onderhoudsvriendelijke kneder,
  • Optimale resultaten, óók bij kleine deegvolumes,
  • Zeer gelijkmatige draaisnelheid van de kuip,
  • Hydraulische tangvergrendeling kuip,
  • Tangvergrendeling en poten vervaardigd uit rvs,
  • Gemakkelijke reiniging door gladde oppervlakken en grote ruimte tussen de vloer en Kronos,
  • Temperatuurkneding en -afslag PT100 en schraper als optie leverbaar,
  • Zowel kuipen van Kemper President als Kemper Titan zijn te gebruiken bij Kronos,
  • Drie jaar garantie (uitgezonderd slijtagedelen) bij servicecontract Beko Techniek.

Kronos

De Kronos is inzetbaar voor deegcapaciteiten van 120 kg tot 240 kg deeg en is uitgevoerd met alle belangrijke opties voor het probleemloos mengen en kneden van alle soorten degen. Standaard wordt de Kronos geleverd in gelakte uitvoering met kunststof stofkap, inclusief 1 kuip en toebehoren. Typen: Kronos 120, 160, 200 en 240.

Kronos Pro

De Kronos Pro is inzetbaar voor deegcapaciteiten van 120 kg tot 400 kg deeg. Natuurlijk is de Pro ook uitgevoerd met alle belangrijke opties voor het probleemloos mengen en kneden van alle soorten degen, maar biedt aanvullend opties om volgens specifieke wensen te kunnen werken, als standalone machine of geïntegreerd in kneedsysteem. De Pro is leverbaar met touchpanel programmabesturing (monochroom) inclusief PT100, speciaal kneedgereedschap en in rvs-uitvoering. Typen: Kronos 120, 160, 200, 240, 400.

Meer informatie

Beko Techniek verkoopadviseur of afdeling binnendienst: telefoon 024-6486288. Bij serieuze interesse behoort een proefplaatsing van de Kronos Pro tot de mogelijkheden.

Lees ook
Bakkers in de media - week 32

Bakkers in de media - week 32

Bakken voor de buurt, de oudste bakkerij van Nederland en niet meer 's nachts bakken. Wat lazen we deze week over de branche? Een greep uit de media.

Bakker Bart genomineerd voor Retailer of the Year

Bakker Bart genomineerd voor Retailer of the Year

Bakker Bart is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt de bakkersformule het op tegen Keurslager, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

September start campagne 'Brood, goed verhaal'

September start campagne 'Brood, goed verhaal'

In september start het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) met de campagne ‘Brood, goed verhaal’. Deze campagne is te zien via televisie, social media, online video en print.