Beko Najaarsdagen 2017

Beko Najaarsdagen 2017

Op de Beko Najaarsdagen 2017 staan bijna 90 stands met bakkerijleveranciers, de Beko bedrijven en een aantal dienstverleners. Deze vakbeurs vindt plaats op 25 en 26 september in NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Beide dagen is deze vakbeurs voor bezoekers geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Beko Najaarsdagen

Helma Elemans (manager Ledenzaken & Communicatie Beko): "We hebben de acties van leveranciers in kaart gebracht. Bakkers die de beurs bezoeken kunnen forse (inkoop)voordelen behalen en worden geïnspireerd door demonstraties, met nieuwe producten en concepten. In september sturen we per post een mailing met alle relevante informatie, zodat bezoekers zich kunnen voorbereiden en vooraf kunnen bepalen welke stands zij willen bezoeken en van welke acties zij gebruik willen maken. Daarnaast ontvangen onze klanten vanaf nu met enige regelmaat digitale nieuwsbrieven met daarin informatie over wat er te zien en te beleven is tijdens de Beko Najaarsdagen. Een sneak preview: Chocolade Compleet krijgt een apart podium, onze eigen Michel Schröder demonstreert samen met een Italiaanse bakker en Peter Bienefelt maakt letterlijk en figuurlijk werk van stollen .”

Speculaaskeuringen

Een belangrijk en ieder jaar terugkomend onderdeel van de Beko Najaarsdagen zijn de speculaaskeuringen. Elemans vertelt: “Elk jaar worden er tussen de 350 en 400 speculaasproducten beoordeeld. De vak- en consumentenjury zien het niveau van de ingezonden speculaasproducten veelal beter worden. Het doel van Beko is bakkers bewust maken van de kwaliteit van hun speculaas. Onze keuringen en de wedstrijd hebben tot gevolg dat de speculaasverkoop bij ambachtelijke bakkers elk jaar opnieuw een boost krijgt, en daar is het ons vooral om te doen: het ambacht meer op de kaart zetten!"

 
Lees ook
Sirha Europain zet de Franse bakkerij centraal

Sirha Europain zet de Franse bakkerij centraal

Van 22 tot 25 januari 2022 heet Europain professionals uit de bakkerijbranche weer welkom in Parijs om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de Franse bakkerij.

Packaging Innovations ‘pakt door’ richting de toekomst

Packaging Innovations ‘pakt door’ richting de toekomst

Packaging Innovations is terug: 17 en 18 november 2021 stond Taets in Zaandam in het teken van (consumenten)verpakkingen. Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom en Content bij Easyfairs: “We hebben als organisatie echt enorm genoten bij het zien van de gesprekken die onze exposanten, partners en bezoekers met elkaar hadden. Daarnaast waren wij...

Een kijkje achter de schermen van de Grand Prix Gelatissimo

Een kijkje achter de schermen van de Grand Prix Gelatissimo

Van 5 tot en met 9 februari 2022 vindt in Stuttgart de vierde editie van de Grand Prix Gelatissimo plaats. Gelatissimo is een vakbeurs voor ijs ten noorden van de Alpen. Marco Levati, de initiator van de ijscompetitie die tijdens de beurs plaats zal vinden, geeft met een kijkje achter de schermen. Hoe is de wedstrijd tot stand gekomen, wie zit er in...